Mama pojela sladoled i zgrozila se kada je shvatila šta je kćerka s njim radila

Radiosarajevo.ba
Mama pojela sladoled i zgrozila se kada je shvatila šta je kćerka s njim radila
Foto: Facebook / Sladoled

Mama dvoje djece na teži je način naučila da možda ne treba uvijek sve pojesti za djecom. Naime, djevojčica je mami dala u ruke sladoled koji nije do kraja pojela, a ona ga je krenula lizati.

“Vidjela sam da me zbunjeno gleda. Pitala sam je šta nije u redu, a ona mene je li sladoled ukusan”, napisala je Sidney Anderson koja stoji iza Facebook stranice Someone hold my beer.

U tom trenutku se zabrinula jer nije znala šta se događa. Pomislila je da joj je pao na pod, ali da ne želi to priznati.

“Gledale smo jedna u drugu i sladoled. Odjednom je rekla: ‘Obrisala sam stražnjicu njime slučajno’”, pojasnila je mama koja je u tom trenutku shvatila šta je upravo pojela.

“Gledala me u oči i rekla da je upotrijebila pogrešnu ruku, ali da se ne moram brinuti jer je to bila samo mokraća”, dodala je Anderson čija je objava postala viralni hit. Podijeljena je više od 290 hiljada puta.

“Nikad, ponavljam, nikad ne jedi hranu koju ti djeca daju. Svi znamo da se nešto dogodilo”, poručila joj je jedna mama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije