Ljubomora je najistaknutija kod ova četiri horoskopska znaka

Radiosarajevo.ba
Ljubomora je najistaknutija kod ova četiri horoskopska znaka
Pinterest / Ilustracija
Ljubomora je normalna pojava u svakodnevnom životu. Neki ljudi su manje, a neki više ljubomorni. Kada je u normalnim granicama onda je pomalo i simpatična, ali kada je pretjerana onda je prava noćna mora.

Četiri znaka važe za najljubomornije znakove horoskopa.

Ribe

Ribe su u vezi neprestano ljubomorne. One imaju najveći strah od napuštanja pa si često umišljaju neke stvari koje se ne događaju. Ako im nešto postane sumnjivo, spremne su i špijunirati partnera kako bi vidjele o čemu se radi.

Škorpion

Osobe rođene u znaku Škorpiona najteže kontroliraju ljubomorne ispade. Vrlo su posesivne i ne vole kada se njihova bolja polovica nalazi u društvu suprotnog spola kada oni nisu prisutni.

Lav

Najveći egoisti, Lavovi, nikada ne vole biti izvan centra pažnje. Oni vrlo lako mogu postati ljubomorni i na vašu najbolju prijateljicu ako joj pridajete previše pažnje.

Ovan

Ovnovi slove za opsesivno ljubomorne osobe. Ako mu niste vaš cijeli dan prepričali do posljednje sitnice i otkrije da ste nešto zatajili, pa čak i slučajno, Ovan će se stravično naljutiti i izazvati golemu svađu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije