Ljubavni horoskop za novembar: Bikovi u problemima, za Škorpije sjajne vijesti

Radiosarajevo.ba
Ljubavni horoskop za novembar: Bikovi u problemima, za Škorpije sjajne vijesti
Foto: Pixabay / Ilustracija

Novembar je mjesec vatrene ljubavi i strasti! Saznajte šta na romantičnom planu očekuje vaš znak Zodijaka... 

Ovan

Novembar će biti veoma povoljan mjesec za Ovna, posebno kada je riječ o romantičnim vezama. Vaša komunikacija će se poboljšati, što će pomoći da se poboljša ne samo blagostanje, već i život uopće. Zato morate više pažnje posvetiti partneru i postojećim razlikama između vas, jer u novembru imate priliku da ih uspješno riješite.

Očekuju vas važne promjene, kao što je odluka o vjenčanju ili zajedničkom životu.

Ali sudbina će biti podrška ne samo onima koji su već u vezi. Usamljeni ljudi ovog mjeseca će takođe biti sretni. Dugo ste bili sami, ali sada će se to promijeniti, jer će doći period šansi da sretnete nekoga novog, zanimljivog i pogodnog za ozbiljnu vezu. Ne dozvolite da vam predmet vaše simpatije preraste u opsesiju, jer će u protivnom svi planovi za idealnu ljubav nestati.

Bik

Novembar donosi emotivne probleme u život Bika. Da ne biste poremetili ravnotežu u odnosima sa partnerom i ne biste doveli do ozbiljnih sukoba, stalno treba da razmišljate o tome šta radite ili govorite.

Gotovo sve što će se dogoditi u novembru nervirat će vas, a svaka riječ koju izgovorite bit će shvaćena vrlo lično, što će izazvati mnoge svađe.

Pokušajte da zadržite smirenost i budite strpljivi u komunikaciji sa partnerom. Samo na taj način bit će održavana ravnoteža između vas. Usamljeni Bikovi i dalje bezuspješno tragaju za pravom osobom.

Ne odustajte bez borbe, kontrolišite svoja osjećanja i ne zaljubljujte se prebrzo. Ovog mjeseca očekuje vas puno flerta i komunikacije, što može dovesti do nove romantike.

Blizanci

Novembar će se malo promijeniti u ličnom životu Blizanca. Sviđa vam se vaš partner, njegova pažnja i ljubaznost. Ali u vezi s njim još uvijek postoji nešto što frustrira.

Činjenica je da nemate određeni stil ponašanja, i zato ponekad ne pokazujete poštovanje ličnog prostora i vremena. Ako otvoreno kažete šta vam smeta, veza će postati odnos iz snova.

Generalno, u novembru će sve biti u redu kako za one koji su već u vezi, tako i za usamljene Blizance. Očekuje vas dobra komunikacija, zanimljiv flert i otkrivanje novih erotskih fantazija, tako da će predstojeći mjesec biti prilično zanimljiv na polju ljubavi.

Rak

Novembar - mjesec za skoro sve predstavnike ovog znaka. Ispunjeni ste pozitivnom energijom koja u mnogo čemu utiče na vaš romantični život i odluke koje donosite.

Ako sada imate brzu vezu ili upoznajete nekoga sa kim ne želite ozbiljnu vezu, zapitajte se da li i on želi isto, kako biste zaštitili svoje srce.

Pozitivna energija u vama povećava vaše seksualne apetite. Sa usamljenim Rakovima situacija je slična - oni žele više da komuniciraju i flertuju otvoreno, a da ne dožive snažne emocije.

Ovo je povoljan period za sve koji imaju dugu vezu, jer ćete u novembru biti još bliži sa partnerom.

Lav

Očekuju vas mali problemi u komunikaciji s partnerom. Teško ćete razumjeti postupke vaše srodne duše, što će dovesti do svađe i neslaganja. Treba imati strpljenja i razumijevanja, smiriti strasti i ne praviti probleme bez razloga.

Ne biste trebalo da olako prihvatate tuđe savjete, jer ponekad je dovoljno poslušati intuiciju da biste preduzeli pravi korak. Ovo se definitivno odnosi na pojedine Lavove. Ako vam unutrašnji instinkt govori da je došlo vrijeme za promjene i nova dostignuća, poslušajte ga.

Vage

Novembar će biti odlučujući mjesec za mnoge Vage. Imat ćete hrabrosti da kažete partneru sve što vam smeta, a to će otvoriti vrata civilizovanog i efikasnog rješavanja problema. To je priprema za ozbiljnu diskusiju o budućnosti vašeg odnosa.

Vaga će konačno morati da riješi sve njihove razlike. Isto se odnosi i na usamljene Vage, otvorene i željne iskrene komunikacije.

Generalno, novembar će biti veoma užurban, a za mjesec dana vaš seksualni život će se poboljšati. Usamljene Vage vjerovatno će ostati same sve dok ne upoznaju osobu koja je idealna za njih.

Djevica

Djevice koje su u vezi u novembru će se suočiti sa određenim emocionalnim problemima. Željet ćete samo da radite ono što volite i što vas čini sretnim. Ponekad, radi dobrobiti veze, treba da saslušate potrebe svog partnera i budete spremni na kompromise.

Vaša finansijska situacija će uticati i na vaš lični život: bit ćete nezadovoljni, šireći to nezadovoljstvo na sva područja vašeg života.

U novembru biste trebali više vremena provoditi sa voljenim osobama, porodicom i prijateljima.

Škorpija

Očekuje vas mjesec pun ljubavi i divnih trenutaka. Škorpije koje su u vezi osjetit će želju da se još više zbliže sa partnerom. Ovo je sjajan trenutak da zajedno krenete na kratko i romantično putovanje.

Posljednjih mjeseci ste malo vremena posvetili ličnom životu, ali još uvijek imate šansu da sve popravite, vaši napori neće biti uzaludni. Novembar je definitivno mjesec zabave, dobrog raspoloženja i aktivnog seksualnog života.

Ako govorimo o usamljenim predstavnicima ovog znaka Zodijaka, najbolji savjet je da se opuste. Ne mora sve da bude savršeno, pa ni vaš partner. Možda ćete imati priliku da uđete u romantičnu vezu sa osobom koja ne ispunjava vaše kriterijume.

Strijelac

Očekuje vas mjesec ispunjen strašću. Spremni ste da uradite sve za partnera, a to će poboljšati kvalitet vašeg seksualnog života i pružiti nevjerovatno zadovoljstvo.

Veoma je važno da odnos proširite nekim zanimljivim intimnim novitetima koji će vas još više zbližiti.

Dobre vijesti za one koji su već u braku: postoji velika šansa za proširenje porodice.

Takođe, usamljene Strijelčeve u novembru očekuje sjajno ljubavno raspoloženje.

Jarac

Za Jarčeve, novembar će biti prilično miran mjesec. Osjećate potrebu i želju da provodite vrijeme sa porodicom, prijateljima i partnerom. Ako ste u braku, provodit ćete puno vremena sa djecom i partnerom, što će dodatno ojačati odnose.

Oni koji su na putu ka braku imat će ozbiljnu raspravu o budućnosti i narednim koracima. Plašite se da će vaš život postati jedna velika rutina.

Usamljeni predstavnici ovog znaka moguće je da će sresti zanimljivu osobu na putovanju. To neće biti samo prolazna avantura, već odnos koji može da se razvije u ozbiljnu vezu.

Vodolija

U novembru vas očekuje konflikt sa partnerom. Ne odustajte od svojih stavova, ali poštujte i partnerovo mišljanje. Ovakvi razgovori učinit će da se još bolje upoznate i učinite odnos stabilnijim. Samo budite iskreni.

Usamljene Vodolije očekuje kratka veza puna strasti.

Riba

Zauzete Ribe očekuje težak mjesec zbog konflikata sa partnerom i članovima porodice.

Smirite se, razmislite i pokušajte da shvatite šta radite pogrešno i u čemu je problem. Veoma je važno da razgovarate o problemima i priznate svoje greške. Samo tako ćete uspjeti da vratite harmoniju u odnose.

Usamljene Ribe imat će priliku da promijene svoj ljubavni život i završe sa periodom usamljenosti, piše Lovesensa

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije