Ljubav od 20. do 31. marta: Kod Bikova sve puca od strasti, kao i kod Blizanaca

Radiosarajevo.ba
Ljubav od 20. do 31. marta: Kod Bikova sve puca od strasti, kao i kod Blizanaca
Foto: Thinkstock / Ilustracija
Saznajte u kolikoj mjeri će vam zvijezde biti naklonjene na emotivnom planu u drugoj polovini marta 2019. godine.

OVAN

Pred vama su lijepi i ispunjavajući ljubavni dani. Mnoge vaše ljubavne želje biće na pragu ostvarenja. Odlično je vrijeme za sve one koji su zaljubljeni, mladi i željni društva. I Ovnovi koji su u vezi će istinski uživati.

BIK

Oni u dužim vezama uspješno će obnoviti svoj seksualni život. Oni koji su još sami, neka izlaze, jer će im biti lijepo. Okolnosti, ljudi i događaji okretat će se na vašu stranu. Ako ste još sami, izađite s prijateljima, iznenadit ćete se.

BLIZANCI

Voljena osoba će vas zbunjivati. Čas će biti otvorena i na ivici agresivnosti, a čas osjetljiva i povučena. Neki će stoga pokušati da osvježe svoj i partnerov erotski život. Biće uspjeha, ali iznutra će ostati mala praznina.

RAK

Sentimentalnost i potreba za nježnostima uzrokovat će kod vas velike čežnje ako ste sami ili želju da ugađate partneru. Kako dani budu prolazili, imat ćete sve veću potrebu da se povučete od drugih i da se zavučete u svoja četiri kućna zida.

LAV

Usprkos malim nezadovoljstvima, vi prepoznajete da je sve više ljubavi i radosti u vašem emotivnom životu. Rado biste se zabavili, ali okolnosti će smirivati takve potrebe. Vaša veza je korektna uz nešto manje izazova.

DJEVICA

Vrlo izgledni su prijatni susreti s prijateljima, bilo u vašem domu, bilo u gradu. Ako ste u paru, idete zajedno. Tokom ovakvih izlazaka vaši privatni odnosi će početi da se dovode u red i malo po malo će se poboljšavati. Društvo će pomoći.

VAGA

Neki će svoju najdražu osobu povezati sa svojom porodicom. Biće to emotivan susret za obje strane. Mala nadmudrivanja oko dominacije u vezi također bi mogla da se nađu na dnevnom redu. Samci mogu naći ljubav na poslu.

ŠKORPIJA

Ono što ste uradili, uradili ste. Polako ulazite u diskretniju ljubavnu fazu kad više neće biti velikih dešavanja. Vaše ljubavno raspoloženje biće u padu, dok će partner imati potrebu za više nježnosti. Budite taktični.

STRIJELAC

Osjećat ćete se sve bolje, bilo da ste sami, bilo u paru. Prepoznajete da se u vaš privatan život vraća optimizam. Na trenutke ćete imati potrebu da svima objavite kako se osjećate, a ne trenutke biste sve to sakrili. Rezultat će biti zbunjenost partnera.

JARAC

Osim što ćete biti u sasvim zadovoljavajućim odnosima s voljenom osobom, trudit ćete se da poboljšate i svoj seksualni život. Vaša najdraža osoba moći će da se osloni na vas, a vama će to podići samopouzdanje.

VODOLIJA

Zbog toga što neke okolnosti koje neće ići na ruku vašem ljubavnom životu, padat će vam samopouzdanje. Ipak, oni koji još traže srodnu dušu neka ovih dana obrate pažnju na osobe iz svoje radne sredine.

RIBE

Ako se budete kontrolisali i uvažavali drugu stranu, možete očekivati poboljšanje emotivnih odnosa. Također ćete sve više uživati u skrivenim pogledima i čitanju između redova. Slušajte svoju intuiciju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije