Lažna kraljica zbunila fanove ispred londonske bolnice

Radiosarajevo.ba
Lažna kraljica zbunila fanove ispred londonske bolnice
EPA / Britanska kraljica Elizabeth II
Vojvotkinja od Cambridgea i supruga britanskog princa Williama (35), Kate Middleton (36), jučer je u londonskoj bolnici St Mary's rodila sina, a William je sve vrijeme bio uz nju.
"Vojvotkinja i beba su dobro, a porod je prošao bez komplikacija. Sin se rodio u 11 sati", javili su iz kraljevske porodice. 

Ubrzo nakon toga pred bolnicu je stigao crni taksi u kojem je, barem na prvi pogled, bila britanska kraljice Elizabeta II(92).

Ipak, riječ je bila o vrlo uvjerljivoj voštanoj figuri kraljice, koja je postala pravi hit među okupljenim, ali i na društvenim mrežama.

Podsjetimo, Kate su smjestili u privatni dio bolnice poznat i kao Lindo Wing gdje je već rodila princa Georgea (4) i princezu Charlotte (2).

Maleni princ peti je u redu za prijestolje, iz Palače Kensington rekli su kako će otkriti ime kada bude "pravo vrijeme".

Javnost tvrdi da će kraljevski par sina nazvati Arthur, a to ime vodi i na kladionicama.

Sin Williama i Kate na svijet je stigao tri sedmice prije vjenčanje princa Harryja (33) i bivše glumice Meghan Markle (36).

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije