Layla: Spavam s drugim muškarcem kako bih održala sretan brak

Radiosarajevo.ba
Layla: Spavam s drugim muškarcem kako bih održala sretan brak

Većina bračnih parova kad dođu do problema koji ne mogu sami riješiti potraži profesionalnu pomoć, ali jedna žena iz Canberre u Australiji se odlučila za drugačiji pristup.

Layla* (32) je u braku 10 godina i redovno se nalazi s drugim muškarcem koji ispunjava njezine seksualne potrebe. Kaže da to radi kako bi spasila brak s čovjekom kojeg voli, piše Daily Mail.

„10 godina sam u braku i moj muž je fantastičan. Imamo mladu porodicu, oboje radimo na svojim karijerama i trudimo se provoditi slobodno vrijeme zajedno“, izjavila je Layla.

Uprkos tome, Layla je rekla da je intimnost u braku davno nestala, a da njezin suprug više nije zainteresiran za taj dio braka. Ona je pokušavala "obnoviti" intimnu stranu svog braka, ali koliko god je pokušavala, jednostavno nije uspjela - iako je sve drugo u vezi bilo savršeno.

U februaru se učlanila na stranicu za traženje seksualnih partnera.

„Upoznala sam nekoliko lijepih ljudi i otišla sam s njima na kafu ili navečer na piće, što mi se jako svidjelo. Ali, nisam to tražila. Željela sam pronaći samo jednu osobu s kojom bih se povezala“, rekla je Layla.

I želja joj se na kraju ostvarila kad je upoznala oženjenog muškarca Jamieja, za kojeg kaže da ima sličnu situaciju kući kao i ona.

„S njim mi je bilo ugodno i ubrzo smo se dogovorili da se ponovo nađemo. Ne grize te toliko savjest kad u zadnji tren neko od nas mora otkazati dogovor jer smo u sličnoj situaciji“, rekla je.

Layla i Jamie se tajno nalaze skoro svake sedmice, a tokom dana telefonski razgovaraju.
„Otkako sam upoznala Jamiea kao da je nestao pritisak na moj brak i više nisam ogorčena na svog muža jer ne želi biti intiman sa mnom. Sad jednostavno uživam u zajedničkim satima s mužem i djecom, naš brak je kvalitetniji i mislim da nam nikad nije bilo bolje. Baš sam sretna“, zaključila je Layla.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije