Kum ga osramotio na vjenčanju, pričao koje sve internet-stranice posjećuje

Radiosarajevo.ba
Kum ga osramotio na vjenčanju, pričao koje sve internet-stranice posjećuje
PrtScr / Kum osramotio mladoženju na vjenčanju

Za kuma i kumu na vjenčanju se obično biraju najbolji prijatelji. Ipak, prije nego se odlučite koga da izaberete, dobro razmislite - pogotovo ako vam prijatelj ili prijateljica imaju "čudniji" smisao za humor i krene - naprimjer pričati zvanicama koje internet-stranice inače posjećujete.

Od kuma se očekuje da tokom slavlja pohvalno govori o mladencima, i svog prijatelja ili prijateljicu predstavi u najboljem svjetlu. Međutim, jednom Dannyju se baš nije posrećilo, jer je njegov prijatelj Tom odlučio da svima ispriča koje sajtove Danny najviše posjećuje.

Pretpostavljate, među njima je bio i jedan od najvećih distributera porno sadržaja - PornHub. Tom, naime danima nije mogao da smisli šta zvanicama da ispriča o Danny, pa se dosjetio da kontaktira zaposlene s ove internet stranice i sazna šta je sve Danny na njihovom sajtu posjećivao, piše Indy100.com.

"Nazvao sam ih i rekao sam ja sam kum na vjenčanju, a oni su mi svašta otkrili o njegovim interesovanjima", našalio se Tomi i zvanicama pustio video koji su napravili zaposleni ove internet-stranice.

Pokazalo se da je Danny baš veliki ljubitelj ove internet-stranice i da je posjećuje u svakoj zemlji u kojoj se nađe. Sve detalje koje je Tom otkrio o navikama svog prijatelja na svadbi mogle su da krenu po zlu, ali nasreću, prijatelji, porodica, ali i buduća supruga imali su razumijevanja za Dannyjeve "posjete".

U videu pogledajte kako je izgledala ova neobična zdravica:

 


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije