Krenuo na zadnju kemoterapiju i na grebalici osvojio 350.000 KM

Radiosarajevo.ba
Krenuo na zadnju kemoterapiju i na grebalici osvojio 350.000 KM
Foto: Insider / Krenuo na zadnju kemoterapiju i na grebalici osvojio 350.000 KM

Da sreća dolazi kada se najmanje nadate otkrio je i Amerikanac Ronnie Foster iz Prink Hilla u Sjevernoj Karolini, koji je trenutno jedna od najsretnijih osoba na zemlji.

Priča iz Amerike ide ovako - u januaru je Ronnieju dijagnosticiran rak debelog crijeva. Od aprila, danas umirovljeni djelatnik Ministarstva prometa, ide na kemoterapije, piše ABC.

Sarajka na grebalici ostvarila dobitak od 50.000 KM, otkrila gdje će novac potrošiti

Srećke iz ponude Lutrije Bosne i Hercegovine nastavljaju donositi sreću i vrijedne novčane dobitke. Nedugo nakon što je "KEŠ SREĆKA" Zlatna ribica igraču iz Begovog Hana donijela dobitak od 20.000 KM, ovog puta srećka "Piratsko blago" usrećila je igračicu iz Sarajeva koji je osvojio dobitak od 50.000 KM. U prijepodnevnim satima 8.5.2019.

Posljednjeg dana svoje terapije zaustavio se na benzinskoj stanici gdje je kupio srećku Scratch Card – vrijednu jedan dolar – “kako bi proslavio dan kada će primiti zadnju kemoterapiju”.

Kada je ogrebao listić osvojio je pet puta veći iznos (pet dolara, 8 KM).

Odlučio se kockati i kupio je još jednu grebalicu. Kada je drugi put zagrebao, šokirao se:

“Vidio sam nule i smrznuo se”, rekao je Foster.

Na ogrebanoj površini pisalo je tri puta po 200.000 dolara (oko 350.000 KM)!

"Da ovo mi je zbilja najsretniji dan u životu. Idem da kemoterapiju, nadam se posljednju, i nakon toga ću slaviti", dodao je sretni Foster. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije