Kćerka dva oca: Ona ima džeparac od skoro 6.000 eura mjesečno

Radiosarajevo.ba
Kćerka dva oca: Ona ima džeparac od skoro 6.000 eura mjesečno
Saffron Drewitt-Barlow (18) je tinejdžerka, ali ne živi kao njeni vršnjaci, već joj je život pun ekstravagancije, a ormar joj liči na one iz holivudskih filmova prepun Pradinih haljina, Gucci, Hermes i Louis Vuitton torbi.

Firmirana garderoba, praćena je naravno i luksuznim nakitom, a Saffron je ponosna vlasnica Fabergéovog prstena vrijednog 400.000 funti.

Njena cjelokupna garderoba procijenjena je na oko milion funti, a što je istovjetna suma koju Saffron duguje roditeljima, koji su taj iznos uložili u njen poslovni poduhvat. Naime, žele da ona sama zaradi svoj novac, piše Daily Mail.

“Znam da sam veoma srećna. Moji roditelji vole najbolje stvari, pa su to prenijeli i na mene. Oduvijek su bili velikodušni i voljeli su da razmaze brata i mene”, rekla je Saffron.

Saffron nije nalik na svoje vršnjakinje koje kupuju u H&M i New Looku, a nije samo po tome posebna. Naime, ona i njen brat blizanac prva su djeca čiji su roditelji registrovani kao dva oca bez majke.

drewitt-barlow-porodica1.jpg - undefined

Porodica na okupu   Foto: Daily Mail

Njihovi očevi koji im sve ugađaju, Barrie i Tony Drewitt-Barlow, prvi su gay par koji je dobio djecu pomoću surogat majke.

Saffron i njen brat Aspen su začeti pomoću donorskih jajnih ćelija jedne žene, Tracie McCune, a rasli i razvijali su se u stomaku druge - Rosalind Bellany, piše Daily Mail.

Barrie je otac jednog djeteta, a Tony drugog. Nikada nisu otkrili ko je otac kog djeteta, pošto smatraju da su jednaki u roditeljstvu.

 


Odlučili su se nakon blizanaca za još djece, pa su tako dobili Orlanda (13) i još par blizanaca Jaspera i Dallasa (6).

Ovaj par ipak želi još djece, kažu sada bi željeli djevojčicu, jer u "kući ima previše testosterona".

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije