Kakvo putovanje je idealno za vaš horoskopski znak?

Radiosarajevo.ba
Kakvo putovanje je idealno za vaš horoskopski znak?
Evo kako idealno ljetovanje izgleda za svaki horoskopski znak.

Vatreni znaci

Vatreni znaci vole aktivno ljetovanje. Oni su uvijek u pokretu i nikad se ne smiruju. Njima nije ni potreban odmor u klasičnom smislu te riječi. Njima je potreban adrenalin i avantura.

Ovan je željan adrenalina i nikad mu nije dosta fizičke aktivnosti. On će svoj odmor provesti sportski, plivaće, skakaće, roniti, trčati, voziti gliser ili skuter. U obzir dolaze svi sportovi na plaži, kao što je, recimo, odbojka.

Lavovi vole luksuzne destinacije i mnogo polažu na svoj izgled, pa će se za putovanje spremati maltene mjesecima, šalimo se bar sedmicama unaprijed. Obilaziće sve radnje i sniženja i kupiti najšik modne krpice i kupaće kostime.

Strijelac obožava putovanja, avanture i veliko društvo. I na plaži će da započinje razgovore i da upoznaje nove ljude.

Vazdušni znaci

Vazdušni obožavaju društvo, baš kao i Strijelčevi, stim što su oni i glavni na društvenim mrežama, pa će se do besvijesti fotografisati i sve fotografije sa ljetovanja morati što prije da podijele na svojim profilima.

Blizancima je bitna velika ekipa. I da se fotografišu i da što prije fotografije okače na mrežu. I bitna im je dnevna diskoteka na plaži, pjena party, kad se odvrne muzika do daske.

Vaga je spremila svoj najljepši kupaći kostim, kupila nove ljetnje krpice i spremila se za ljenčarenje i uživanje na suncu, na nekoj skroz kul destinaciji. I spremila se za fotografisanje. Bez mali milion selfija, vagi ne može da prođe ljetovanje.

Vodolijama nije uopšte bitno fotkanje, oni vole avanturu i da istražuju mjesto na kojem ljetuju. Biraće originalne destinacije.

Zemljani znaci 

Ova družina i nema toliko toga zajedničkog, iako imaju isti element zemlje.

Bikovi će npr. uživati u hrani, dok je djevica pravi asketa. Bikovi su hedonisti i njima je bitno da na odmoru dobro jedu, da uživaju u hrani i satima da se izležavaju u hladu, na udobnoj ležaljci.

Djevicama je važna urednost i čistoća plaže. Takođe, one mogu i raditi na odmoru. Bitno da na plaži u kafiću ima internet, ponijeće svoj laptop i završavati poslove.

Jarac pada u nesvijest pred samu pomisao na putovanje. A kad već krene, voli tihe i mirne plaže, jer mu je od ljetovanja potrebno opuštanje. U potrazi je za destinacijama, koje imaju istoriju.

Vodeni znaci 

Među vodenom ekipom horoskopa, Ribama, Rakovima i Škorpijama pronaći ćete one koji vole da se osame i kojima je ljetovanje zaista odmor, u pravom smislu te riječi.

Rakovi vole romantičnost. Potpuno će se usporiti i prepustiti ljenosti na plaži.

Škorpije vole neistražene, atraktivne i opasne destinacije. Uživaće u plivanju, a na kopnu će se sakrivati ispod svojih tamnih naočala.

Ribe vole plažu – netaknutu prirodu i ne vole da se pretjerano izlažu suncu. Biće ispod svog omiljenog slamnatog šešira, u hladovini, glavom zagnjurene u svoju omiljenu ljubavnu knjigu, sanjajući da se upravo sada pojavi njihov princ. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije