Kako bi ga natjerala da prestane piti: Žena stavljala mužu laksative u pivo

Radiosarajevo.ba
Kako bi ga natjerala da prestane piti: Žena stavljala mužu laksative u pivo
FOTO: Facebook / Žena priznala mužu da je ona kriva za njegov proljev

Umorna od navike njezinog muža da pije, jedna žena iz Meksika odlučila ga je natjerati da pomisli kako je postao alergičan na alkoholna pića tako što mu je ubacivala prirodne laksative kao što su ricinusovo ulje i ekstrakt šljive u pivo.

Nakon savjetovanja na različitim internetskim stranicama i forumima, Michel N., mlada žena iz meksičke savezne države Sinaloa, osmislila je plan kako svoga supruga Josea Brayana natjerati da prestane piti.

Uspjela je nabaviti mješavinu ricinusovog ulja i ekstrakta šljive te je počela stavljati nekoliko kapi u njegove pivske boce, kako bi postigla blagi, postupni laksativni učinak. Jose je kasnije rekao policiji da mu je bilo čudno to što mu je žena stalno nudila da mu donosi i otvara pive, no jednostavno je „pustio da bude voljen i mažen“, prenosi Oddity Central.

Kako su prirodni laksativi počeli djelovati, supruga ga je pokušala uvjeriti da je proljev znak alergije, najvjerojatnije na alkohol. Ali on nije želio dopustiti da mu strah pokvari uživanje u alkoholu pa je počeo piti tablete za želudac i nastavio piti normalno. Ženi je čak u šali rekao da je kupaonica blizu pa neće imati problema.

Njoj to nije bilo smiješno pa je iz očaja, da ga natjera da prestane piti, počela stavljati više laksativa u njegove pive. Do sljedećeg jutra proljev Josea Brayana postao je toliko loš da nije mogao doći ni do kupaonice. Simptomi, uključujući jaku dehidraciju, postajali su toliko loši da supruga nije imala drugog izbora nego da ga odvede u lokalnu bolnicu.

Kad su ga pitali o uzroku njegovog proljeva, muškarac je navodno rekao liječnicima da više nikada neće piti pivo, jer osim nelagode u želucu, patio je i od ozbiljnih grčeva zbog kojih nije mogao ni sjesti.

Meksička Vanguardia piše kako je žena naposljetku priznala mužu da je ona kriva za njegov proljev. Michel je odvedena u pritvor i vjerojatno je čeka optužnica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije