Jeste li iznenađeni: Ovaj znak pokazuje da ste u sretnoj vezi s partnerom

Radiosarajevo.ba
Jeste li iznenađeni: Ovaj znak pokazuje da ste u sretnoj vezi s partnerom
Foto: Shutterstock / Ilustracija

Osobe u ozbiljnoj vezi navikle su dijeliti sve – ili gotovo sve. Dok većina parova nema problema s dijeljenjem hrane, kupaonice i računa, s dijeljenjem najintimnijih misli mnogi su puno suzdržaniji.

Istraživanje objavljeno u časopisu "The Journal of Sex Research" pokazalo je kako o kvalitetu veze jako puno govori mogućnost da s partnerom razgovarate potpuno iskreno o apsolutno svemu.

U istraživanju su sudjelovali parovi koji su u vezama bili minimalno dvije i pol godine. Ispitanici su morali otkriti koliko dobru komunikaciju imaju s partnerom, o čemu sve razgovaraju s partnerom te jesu li spremni razgovarati o manje ugodnim temama.

Istraživači su zaključili kako su parovi koji partneru otkrivaju svoje najintimnije misli bili najsretniji u vezama, najzadovoljniji svojim seksualnim životom te su smatrali da imaju jaku povezanost i stabilnu vezu.

Za neke je potpuna iskrenost u vezi obavezna, ali u mnogim ljubavnim odnosima postoje sitne laži koje neki čak smatraju poželjnima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije