Jesi li među njima: Pripadnici ova 3 horoskopska znaka se najbolje ljube

Radiosarajevo.ba
Jesi li među njima: Pripadnici ova 3 horoskopska znaka se najbolje ljube
Foto: Thinkstock / Ilustracija

Ako prije sljedećeg spoja želiš biti sigurna da će večer završiti s “happy endom”, onda trebaš pitati potencijalnog dečka što je po horoskopu. Naime, ako je rođen u jednom od ova tri znaka, zvijezde su mu se nasmiješile (a i tebi!) – definitivno se dobro ljubi, piše portal 24sata.hr.

Ribe

Riba ljubi nježno i oprezno, zaigrano. Ne ponaša se egoistično i brine se o željama partnerice. Povrh toga želi uživati u svakom trenutku francuskog poljupca – u čemu je pravi majstor.

Rak

Nema ništa osjećajnije od poljupca s rakom. Njegove usne ljube meko, nježno te s puno ljubavi. Možeš biti sigurna da neće ostati kod tvojih usana, nego će te ljubiti po cijelom tijelu.

Ovan

Poljupci ovna puni su strasti i odgovaraju njegovom horoskopskom znaku. Nježno grickanje usne ili strastven poljubac jezikom – nikad ne znaš što možeš očekivati od njega. Ako te jednom zavede, teško ćeš se odvojiti od njegovih usana.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije