Jednostavni potezi kojima ćete oživjeti strast u dugoj vezi

Radiosarajevo.ba
Jednostavni potezi kojima ćete oživjeti strast u dugoj vezi
Foto: Depositphotos / Ilustracija

Veze su nešto na čemu morate raditi cijeli život, odnosno cijeli njihov vijek trajanja. Nije neuobičajena pojava da veza nakon nekog vremena postane određena rutina koju zapravo obavljate umjesto da u njoj uživate.

Kako bi se probudili oni zaboravljeni leptirići u trbuhu, potrudite se i napravite neke od ovih osam stvari koje bi vašoj dugoj vezi mogle vratiti onu zaluđenost sa samog početka koja će sada biti još intenzivnija jer se ne temelji na požudi nego na ljubavi.

Zahvalite partneru za jednu stvar svaki dan

Bilo to šetanje psa ili iznošenje smeća. Jedno hvala izmamit će široki osmijeh na lice vaše voljene osobe.

Zauzmite njihovu stranu kada ih nešto muči

Ponekad je sve što trebamo rame za plakanje i uho koje će nas saslušati. Sjetite se toga kada vam partner dođe s nekim problemom i nemojte mu proturječiti.

Kupite novo donje rublje

Iako materijalne stvari na kraju dana nisu bitne, seksi donje rublje rasplamsat će strasti u spavaćoj sobi i ugodno iznenaditi vašeg partnera.

Pojavite se na vrijeme

Možda ste poznati po tome što kasnite, ali se ipak pokušajte barem jednom spremiti na vrijeme i ne dopustiti svojoj jačoj polovici da vas čeka.

Namjerno zaboravite mobitel na spoj

Ako ste se dogovorili za romantičnu večeru nakon napornog radnog dana, mobitel je ono što vam najmanje treba. Ostavite ga kod kuće i nagovorite partnera da napravi isto.

Pitajte ga kakav mu je bio dan

Popratne radnje ovog pitanja neka budu širok osmijeh, zagrljaj i poljubac. Pokažite mu interes za njegov posao i hobije.

Jedite za stolom

Kako biste izbjegli ignoriranje jedno drugog gledajući reprizu serije dok jedete, objedujte za stolom i budite jedan drugom glavni medij.

Obavite neki njegov posao

To može biti i, primjerice, hranjenje psa ili mačke. Recite "volim te" malim gestama, piše Index.hr

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije