London / Jamie Oliver zatekao provalnika u kući, ganjao ga po ulici i "zakucao" o tlo

10. 09. 2018. u 16:42:00 Radiosarajevo.ba

Shares:0

Slavni kuhar Jamie Oliver svladao je provalnika koji je pokušao upasti u njegovu vilu i zadržao ga do dolaska policije.

Kad je zatekao lopova kako provaljuje u njegovu vilu vrijednu 74 miliona kuna, potrčao je za njim, savladao ga na ulici i držao pribijenog za tlo sve dok nije došla policija.

Impresionirani i zahvalni susjedi proglasili su ga herojem. 

"To što je učinio bilo je nevjerojatno hrabro i nesebično. Iako se radilo o neugodnoj situaciji, Jamie se smijao i šalio s policajcima govoreći im da su odlični u svom poslu jer su došli tako brzo nakon poziva. Svi smo mu jako zahvalni što je brzo reagirao i pokazao hrabrost", rekao je jedan od susjeda.

Izvori bliski Jamieju Oliveru za britanski Mirror su otkrili kako je kuhar u vrijeme pokušaja provale bio kod kuće s cijelom svojom porodicom te da je čuo neobičnu buku. 

"Bila je to instinktivna reakcija", objasnio je izvor i dodao: "Krenuo je pogledati šta se događa i našao se oči u oči s lopovom. Razbjesnio se i potrčao za njim te ga srušio i zakucao u tlo. Osim što je htio zaštititi svoju porodicu, jako mu je stalo do zajednice u kojoj živi, vjerojatno je zato tako brzo reagirao."

U istoj ulici u sjevernom Londonu živi i manekenka Kate Moss, a vilu u susjedstvu posjedovao je i pokojni George Michael. 

KOMENTARI (2)