Influenserica zaradi više od 50.000 KM mjesečno, ali dio posla mrzi: „Odvratno je“

Radiosarajevo.ba
Influenserica zaradi više od 50.000 KM mjesečno, ali dio posla mrzi: „Odvratno je“
Foto: Instagram / Natalia Garibotto

Brazilka Natalia Garibotto (26), koju na Instagramu prati preko 1,6 miliona ljudi, tvrdi da njen posao usprkos dobroj zaradi zna biti odvratan.

Kao razlog navodi poruke koje joj šalju njeni fanovi, a mnoge, tvrdi, dolaze od slavnih osoba koje su u sretnim vezama.

„Poruke su šokantne. Gotovo uvijek je tu neki lik koji me želi poslati avionom u Dubai i nudi mi od 50 do 100 hiljada dolara za to. Najviše me iznenađuju sportaši i to oni koji imaju žene i djeluju kao da su u sretnom braku, ali stalno mi šalju poruke. Reperi također“, ispričala je za LADBible, koji navodi da Natalia mjesečno zaradi oko 50 hiljada KM.

Kaže da njene fotografije na Instagramu često donose krivu vrstu pažnje.

„Uvijek počne tako da mi muškarci pišu da sam lijepa, ali kad im ne odgovorim, ubrzo mi počnu pisati da sam ružna. Ali mislim da su druge cure na Instagramu gore od njih. Upoznala sam puno cura koje sam smatrala prijateljicama ili saradnicama, a one bi me pokrale, izmišljale priče o meni i ogovarale me“, kaže Natalia.

Smatra da svoju popularnost duguje savršenoj stražnjici koju rado pokazuje na fotografijama, ali priznaje da joj je jedna stvar vezana za njih odvratna.

„Kad zamislim da se zadovoljavaju nad mojim fotografijama, to je odvratno. Ali priznajem da mi samopouzdanje dižu ljudi koji mi prilaze u stvarnom životu i govore mi da im se sviđa kako izgledam. To barem znači da izgledam kao na fotografijama“, zaključuje ona.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije