Hotel s pet miliona zvjezdica u kojem mogu svi odsjesti - ali ovo je caka

Radiosarajevo.ba
Hotel s pet miliona zvjezdica u kojem mogu svi odsjesti - ali ovo je caka
Foto: Instagram / Ilustracija

Ubijeđeni ste da je luksuz odsjesti u hotelu s pet zvijezdica. Istina, jeste uživanje, ali imamo bolji prijedlog za ovo ljeto.

Postoji "smještaj sa pet milijardi zvijezdica", koji je svima dostupan. Jedna je caka - da biste u ovakvom "apartmanu" odsjeli, potrebno je da ste ljubitelj kampovanja.

Ostavit ćete za sobom svaku brigu, sivilo grada, ropstvo "četiri zida", prednosti (i mane) naprednih tehnologija, WI-FI, TV i ostale uređaje i - oporavak je zagarantovan.

Na Instagramu je u posljednje vrijeme sve veći hit ovaj stil, a podliježu mu najviše ljubitelji prirode.

Ono što smo zapazili je da kamperi u posljednje vreme koriste šatore s transparentnim krovom, pa je osjećaj doslovno kao da ste pod vedrim nebom. Ovaj "smještaj" jedini je koji vam omogućava da pred očima imate čitavu galaksiju kad god to poželite.

Zalazak sunca, svitanje, krov od noćnog neba - ponekad mrklog, ponekad "zvjezdanog krova" nema cijenu, a kad smo već kod cijene, ovakav vid odmora neuporedivo je jeftiniji jer je smeštaj u odnosu na klasičan, hotelski daleko povoljniji, piše B92.

Ipak, potrebno je da se u ovu avanturu pod zvijezdama otisnete s prethodnih predznanjem – bitno je da, na prvom mjestu, umijete pravilno  postaviti šator, kao i zapaliti vatru, a nije zgoreg ni talenat za snalaženje u prostoru, ukoliko usred noći riješite da na kratko izađete iz svog "skrovišta".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije