Horoskopski znak koji svi obožavaju: Sa njima je kao u bajci

Radiosarajevo.ba
Horoskopski znak koji svi obožavaju: Sa njima je kao u bajci
Foto: Pexels / Ilustracija

Duhoviti i šarmatni. Njabolji su ljubavnici, prijatelji, i partneri. Uvijek su spremni za provod i akciju. Sa njima nikada nije dosadno i skoro da ne postoji neko da ih ne obožava - oni su vodolije, piše portal Noizz.

Originalni su, a njihova mašta prevazilazi sve granice stvarnosti. Toliko su zabavni da će nas odvesti u svijet koji ne poznajemo, u svijet mašte. U svijetu vodolija bi i Petar Pan zauvijek ostao dijete.

Uozbilje se samo kada trebaju dati pravi, iskren i prijateljski savjet. Tada su vrlo objektivni. Vole jednakost i pravdu. Ponekad su uvrnuti, čudni, pa ih drugi ne shvataju.

Svojim intelektom oduševljavaju svoje sagovornike. Pokretači su zabave. Zato je uvijek dobro biti sa njima u društvu. Računajte da se sa njima podrazumijeva after party.

Dobri su motivatori. Učinit će sve da vas usreće ako ste im osvojili srce.

Ponekad su agresivni. Imaju vizionarske kvalitete. Razmišljaju o budućnosti. Lako se prilagođavaju situaciji. Poznati su kao mislioci, progresivci i humanisti.

Dobro se osjećaju u kolektivu, pa vole biti okruženi drugim ljudima. Učinit će sve za voljene osobe, pa čak i žrtvovati se. Imaju osjećaj dužnosti prema porodici.

Vodolije neće stvarati bliske veze sa porodicom ako ista očekivanja kao i kod prijateljstava ne budu ispunjena, piše portal Noizz.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije