Horoskopski znaci koji ne mogu bez mame: Nikad se ne treba udavati za njih

Radiosarajevo.ba
Horoskopski znaci koji ne mogu bez mame: Nikad se ne treba udavati za njih
Foto: Profimedia / Ilustracija

Tako je zgodan, pažljiv, dobro sluša, razumije modu, predivno miriše – ali, neki muškarci nikad se do kraja ne mogu otrgnuti od mamine suknje.

Takvi muškarci se najčešće rađaju u ova tri znaka horoskopa.

Rak

Osjećajnim Rakovima treba snažno mamino rame kako bi mogli da plaču zbog svega i svačega. On će joj ispričati svaki detalj iz svog života i redovno će maratonski telefonirati s majkom. Kad si u vezi s takvim dečkom, moraš biti svjesna da njegova majka zna sve vašem ljubavnom životu. Oprez!

Lav

Lavovi su zapravo samostalni i ponosni. Ne daju da im bilo ko nešto dokazuje. Ali, postoji jedan izuzetak – njihova mama. Ona će uvijek imati najvažniju ulogu u njihovom životu. Sve što ona kaže ima svoju težinu. Čak i kad se odavno odselio od kuće, ona odlučuje o svim njegovim ljubavnim odlukama. Kako bi bila u toku, on se s njom nalazi najmanje jednom nedjeljno na kolačima i kafi.

Strijelac

Muškarci rođeni u znaku Strijelca rado bezbrižno žive. Oni se rado opuste i ne vole da razmišljaju o ozbiljnim stvarima. Zašto bi? Kad dođe do nečeg ozbiljnog, onda se za pomoć uvijek obrate svojoj mami. On joj čak ponekada nosi prljav veš da mu opere i da mu nešto fino skuha. Bez mame život bi mu bio mnogo naporniji, piše Blic.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije