Horoskop za subotu 23. februara: Šta muči Jarčeve

Radiosarajevo.ba
Horoskop za subotu 23. februara: Šta muči Jarčeve
Dnevni horoskop: Šta vam donosi današnji dan na polju ljubavi, posla i zdravlja, i da li će vam zvijezde danas biti naklonjene.

OVAN

Svjesni ste svoje brzopletosti, ali to je jače od vas. Samokontrola je neophodna ukoliko želite izbjeći sukob s pretpostavljenim osobama od kojih vam slijedi čak i kazna. Ne radite drugim ljudima ono što ne želite da neko radi vama.

BIK

Izmišljate razloge za svoje nezadovoljstvo. Možda su vaši planovi bili preambiciozni, pa dio uspjeha koji je ostvaren ne doživljavate kao nešto pozitivno. Ako niste dobili sve, za vas je to kao da niste dobili ništa. Ne pretjerujte.

BLIZANCI

Muči vas promjenljivost raspoloženja koje ni vi ne možete da ispratite. Pored toga, moguća glavobolja utječe na opću psihofizičku formu. Ne tražite razloge u nečemu konkretnom, prije donošenja bilo kakvih zaključaka dobro se odmorite i naspavajte.

RAK

Imate volje da razrješite porodičnu zavrzlamu koja se iskomplikovala. Ako svedete stvari na suštu realnost, bit ćete zadovoljni postignutim rezultatima, naročito ako izađete iz sjenke i stvari jasno postavite tamo gdje im je mjesto.

LAV

Može vam se učiniti primamljiva ideja da se ponovo vratite u ljubavnu vezu s osobom s kojom se to isto u prošlosti završilo na neprijatan način. Prije nego što podlegnete iskušenju, provjerite nije li ta vaša potreba došla iz puke dosade.

DJEVICA

Otvoreno suprotstavljanje osobama koje su po statusu iznad vas može vam dodatno iskomplikovati već zategnute odnose koje niste u stanju da razrješite. Nije važno da li ste u pravu, držite se samo svog posla, a mišljenje zadržite za sebe.

VAGA

Poruka od zaboravljenog prijatelja iz prošlosti vam uljepšava dan. Odložite sve što ste planirali za danas i sate provedite u neobaveznom druženju. Na neki način, ta osoba vam nagovještava promjene koje vam stižu u narednom periodu.

ŠKORPIJA

Nemate razumjevanje za voljenu osobu, pa su moguće nesuglasice u kojima možete, u afektu, povući poteze zbog kojih ćete se kasnije kajati. Pokušajte da na bezbolniji način savladate prolaznu melanholiju jer ona dolazi iz dosade.

STRIJELAC

Nadmenim stavom iritirate okolinu koja sve manje ima strpljenja za vaše gafove. Ukoliko se ne presaberete na vrijeme, tokom dana možete doživjeti veoma neprijatnu situaciju koja će vas posramiti. Usporite tempo i prilagodite brzinu.

JARAC

Muči vas atmosfera u domu, pa vam se čini da su svi ostali problemi nevažni. Čini vam se kao da vas niko ne razumije, jer je izostala zahvalnost ukućana za sav vaš trud koji ste uložili da im udovoljite. Preosjetljivi ste.

VODOLIJA

Otvara vam se šansa da započnete nešto novo što će vam se višestruko isplatiti. Budite brzi jer cijeli posao bi mogao izmaći, naročito ako u to upletete još nekog. Ne miješajte interes i prijateljstvo da se ne biste razočarali.

RIBE

Polje komunikacije dolazi do potpunog izražaja. U jednom trenutku naći ćete se usred velike grupe ljudi, upleteni u razne razgovore koji se tiču vaše profesionalne orijentacije. Ne zalijećite se, jer će realizacija tih pregovora biti odložena.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije