Horoskop: Ribe, Ovnovi i Škorpioni su stvoreni da imaju najviše djece

Radiosarajevo.ba
Horoskop: Ribe, Ovnovi i Škorpioni su stvoreni da imaju najviše djece
Karakteristike horoskopskog znaka predodređuju i koliko bi idealno djece trebali imati. Provjerite jeste li u skladu sa zvijezdama.

Ovan: Ratnica s puno djece 

One su impulsivne. Zaljubit će se u prvu bebu i neće moći stati. Imaju sve što je potrebno za izazove u roditeljstvu. Moćne su, sigurne i neovisne. 

Bik: Ozbiljna s dvoje djece 

Zvijezde predlažu dvoje s malom dobnom razlikom. S više bi mogle biti preopterećene. Strpljive i brižne, znaju kako pomiješati zabavu i odgovornost. Stoje čvrsto na zemlji, a njihova će djeca poštovati autoritet. 

Blizanci: Nepredvidiva mama blizanaca 

Brižne mame koje vole poticati genijalnost u djeci. Prvi će čitati i znati abecedu. No ne dopustite da prevlada vaša nestrpljivost. Nisu tradicionalne mame, ali djeca će obožavati njihovu strast i želju za životom. 

Rak: Posvećena mama dvoje djece 

Majka zodijaka s urođenim majčinskim instinktom i ljubavi prema roditeljstvu. Mama je svim svojim prijateljima, uživa u domu i porodičnim vezama pa niko neće biti iznenađen ako život posveti samo djeci. 

Lav: Strastvena mama od dvoje do četvero djece 

Multitasking im je prirodan, a uz to su i strpljive. Imaju prirodni majčinski instinkt koji će nadjačati potrebu za samostalnošću. Strastvene su majke koje ponosno podižu uspješnu i sposobnu djecu. 

Djevica: Mama jedinca 

Mogu postati tjeskobne u stresnim situacijama pa je najbolje jedno dijete kojemu se mogu posvetiti u potpunosti. Vole red, ali znaju biti i opuštene. 

Vaga: Uravnotežena mama više djece 

Vole ravnotežu, pravednost i ravnopravnost. Mogu imati dvoje, ali i šestero djece. Otvorene za posvajanje jer su vrlo suosjećajne. Kad im djeca uđu u život, postat će organiziranije.

Škorpion: Ekscentrična mama puno djece 

Sviđa im se ideja o odgajanju vojske djece i to bi radile savršeno. Temperamentne su i pomalo ekscentrične s čestim promjenama raspoloženja. Snažno će štititi svoju porodicu. 

Strijelac: Avanturistica s jednim djetetom 

One možda neće ni poželjeti postati mame, iako su odlične u toj ulozi. Avanturističke su prirode i slobodnog duha pa bi mogle putovati s djetetom po svijetu. 

Jarac: Super mama 

Ovaj znak kao da je super biće! Neće im biti problem odgajati troje djece s malom dobnom razlikom, upravljati kućanstvom i raditi. Zapovjednice su koji vole strukturu i moć. Ne boje se provoditi pravila.

Vodolija: Prilagodljiva mama jednog djeteta 

Imaju dječju energiju u sebi zbog koje se teško prilagođavaju na majčinstvo. Podržavat će dijete ako želi postati glumac, naučnik ili učitelj, bit će mu posvećene, ali i dati slobodu.

Riba: Topla mama petero djece

Mogle bi pobijediti u utrci s najviše djece. Ispunjene emocijama ne mogu dočekati kad će se brinuti o porodici. Tople, ali i pomalo perfekcionisti. Mame koje će pratiti modne trendove, ali i osigurati djeci topli dom pun ljubavi, piše 24sata.hr

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije