Horoskop otkriva kojoj ovisnosti ste skloni: Alkohol, cigarete, seks?

Radiosarajevo.ba
Horoskop otkriva kojoj ovisnosti ste skloni: Alkohol, cigarete, seks?
Svaka zavisnost je užasna i odmah treba potražiti pomoć da biste se sa njom izborili. Zvijezde kažu koji vaš znak treba posebno da se pazi.

Ovan: Kokain

Ako Ovnove nešto izluđuje u životu to je da im on bude dosadan. Svuda žure, uvijek hoće više, a često imaju ili previše ili premalo samopoudanja. Ovan je zbog toga privučen kokainu, a ovo može da bude njegova propast jer ako se na njega navuče teško će ga ostaviti.

Bik: Fiks i klopa

Bik je neviđeno lijen. Mrzi ga da se pomjeri. On je sklon drogama koje tjeraju na pokret jer osjeća da mu to fali u regularnoj prirodi. Podložan je drogama kao što su MDMA ili ekstazi, a ako ga to zaobiđe, može da bude gojazan zbog prekomjernog jela.

Blizanci - Lajk, lajk, lajk

Nestalni Blizanci čeznu za bilo kakvom zabavom. Mrze da razmišljaju o svom životu i ubijaju vrijeme čitajući o tuđim. Zavisnici su od drušvenih mreža. Bilo da je Fejs, Instagram, ma čak i telefonski imenik non stop provjeravaju, samo da ne moraju da se bave ozbiljnim stvarima.

Rak - Heroin

Rak je znak koji je vrlo ćudljiv. Njegova priroda je osjetljiva i ako iskusi veliki gubitak spreman je da pobjegne od stvarnosti. Njega muči najopasniji porok - heroin. Kada se uspaniče, kao krabe beže pod pijesak i zato je posebno opasno da se odaju bilo kakvim drogama - ako se navuku teško ih ostavljaju.

Lav - Samo neka sija

Lav je kupoholičar. Voli materijalno. Žene su u stanju da spucaju sve pare u butiku, a muškarci u salonu automobila. Pored ovog poroka, Lav je skroz u Holivud fazonu jer se lako iznervira ako nije uvijek u centru pažnje. Zavisnik je od skandala.

Djevice - IDITE KUĆI

Djevice podsvesno traže svrhu u svojim životima tako što će se nekome ili nečemu previše posvetiti. Bilo da je u pitanju prijatelj ili dečko, često kada je po srijedi posao Djevica kao fanatik voli da bude odgovorna za nešto ili nekoga, da mu se posveti i osjeća se kao spasilac. Ohladite malo, nikome ne možete da pomognete kada vi izgorite.

Vaga: Srce

Vage su uprkos nazivu, veoma loš izbalansiran znak. Stalno žele pravdu u svijetu u kojem je baš i nema i ne osjećaju se potpuno ako su same. Vaga je zavisna od ljubavi i opsjednuta je pronalaženjem idealnog partnera. Do te mjere to želi da može da se uda za nekoga i ubjeđuje sebe da je to onaj pravi. Vage, divne ste i kada ste same!

Škorpija: Šlic

Naravno, već ste pogodili. Škorpija ima najveći rizik da bude zavisna od seksa. Njen ego i požuda su idealna kombinacija da postane zavisna od konstantne potvrde da je najljepša, najdarovitija, naj, naj, naj. Trebalo bi malo da smanji doživljaj jer je i ljubav bitna, a ono fizičko brzo blijedi.

Strijelca je zeznuo Jupiter

Vladar ovog znaka je Jupiter, a on je znak sreće, pa je Strijelac podložan tome da se navuče na kocku. Od pokera do jurcanja po autoputu Strijelac će žudeti za adrenalinom i pogiravanjem. Samo neka pazi da mu sreće ne ponestane.

Jarac: Zvec - zvec

Jarac je ambiciozni znak Zodijaka. On se navlači na stvari koje je lako sakriti u društvu kako ne bi pokvario imidž. Podložan je pilulama, pa ako mu nešto zvecka u sakou, možda je baš ovaj porok. Sklon je i poremećajima ishrane.

Vodolija: Džojstik

Vodolija ima običaj da emocije toliko potiskuje da se izdvaja iz spoljašnjeg sveta. Zaboravljaju nekada i svoj stvarni identitet. Zato su Vodolije toliko sklone da se navuku na svijet video igara. Mogu da budu same satima, pa čak i danima.

Ribe - Cirka

Ribe kao da plivaju u moru alkohola. Njihova preterano osjećajna priroda najsklonija je da traži spas u flaši. Sreća u nesreći je što su one sklone duhovnom preispitivanju i najveća je šansa da se izbave od ovog poroka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije