Horoskop otkriva koji je pas za vas

Radiosarajevo.ba
Horoskop otkriva koji je pas za vas
Ukoliko biste željeli udomiti nekog psa, ali ste u nedoumici, horoskop otkriva koja je vrsta za vas.

 Ovan 

Vama treba njemački ovčar. Ovi psi su tako puni života i spremni da preuzmu svaki izazov - baš poput vas!

Bik

Ne volite promjene, već stabilnost. Želite da se oslonite na nekoga ko je dobar prijatelj i lojalan. Za vas je zlatni retriver.

Blizanci 

Energični ste i nekad osjećate kao vam je dan prekratak za sve što želite uraditi. Ipak, nekada želite biti sami i izbjegavate druge. Za vas je američki stafordski terijer.

Rak 

Vrlo ste sentimentalni, brižni i treba vam pas koji je slične naravi. Treba vam porodični pas, a to je Newfoundlandski pas. On je dobroćudna nježnica i vrlo lak za dresiranje.

Lav 

Volite središte pažnje. Vi ste strastveni vođa pun samopouzdanja. Za vas je živahan pas poput francuskog buldoga.

Djevica 

Osjećajnost, družba, rutina - to su osobine koje vas krase. Vama treba drug, a pronaći ćete ga u Cavalier King Charles španijelu.

Vaga 

Mrzite samoću i potrebno vam je društvo. Iste osobine trebaju krasiti i vašeg psa. Idealan drug za vas je poljski španijel. Vas dvoje ste odličan tim, u i van kuće.

Škorpija 

Teško vjerujete ljudima, teško se otvarate, stoga vam je potreban prijatelj koji vas neće iznevjeriti. Za vas je dostojanstveni dalmatinac.

Strijelac 

Volite slobodu i ne želite da vas se veže. Treba vam kompanjon koji će vas pratiti u lutanjima. Havanezeri su avanturisti i spremni da lutaju sa vama.

Jarac 

Vi ste ozbiljni, disciplinirani... potrebno vam je veselo društvo koje će vas otvoriti. Bretonski španijel biće vaša zraka sunca u najtamnijim danima, piše Hellogiggles.

Vodolija

Kada vas ljudi upoznaju, mogu misliti da ste emocionalno nedostupni, no to je zato što ste najčešće u "svojoj glavi". Treba vam pas koji vam je sličan, no koji zna izvući zabavnu osobu u vama - graničarski škotski ovčar.

Ribe

Zbog nježne i umjetničke duše, često ste tužni - kao da nosite teret svijeta na sebi. Vaš najbolji prijatelj treba da vas podsjeti kako na ovom svijetu zaista ima i dobra. Vas će uvijek oraspoložiti jedan slatki bigl.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije