Horoskop otkriva čime privlačite muškarce

Radiosarajevo.ba
Horoskop otkriva čime privlačite muškarce
Pixabay / Ilustracija
Ovan Pripadnice ovog znaka posjeduju jaku ličnost i uvijek dobiju ono što žele. A čemu nijedan muškarac nikad nije odolio? Samostalnoj, nezavisnoj ženi.

Bik

Djevojke rođene u znaku Bika u neprestanoj su potrazi za uživanjem i svojom druželjubivošću umiju da se izdvoje iz mase. Kako su stalno u centru pažnje i dešavanja muškarcima nerijetko zapadaju za oko.

Blizanci

Iako vrlo stidljive i rezervisane, djevojke Blizance nemoguće je ne primijetiti. Upravo ta njihova nepristupačnost presudna je kod šarmiranja momaka.

Rak

Privlačite ljude svojom pozitivnošću kuda god da krenete. Vi ste osoba koja ima hrabrosti da napravi prvi korak, što djeluje uzbuđujuće na muškarce.

Lav

Lavice krasi prirodno samopouzdanje. Vrlo su dominantne i aktivne u svim sferama života, što muškarce dovodi do ludila.

Djevica

Ženske osobe rođene u znaku Djevice poseduju vrlo kreativan, umjetnički stil izražavanja. Nemoguće je odoljeti njihovom šarmu.

Vaga

Ovaj znak važi za najpoželjnijim u horoskopu. Zračite ljepotom i ljubaznošću, te je teško ne primijetiti vas u masi.

Škorpija

Jake i strastvene žene Škorpije u stanju su da svojom pojavom sve ostale bace u sjenku. Vaša energija je apsolutno zarazna.

Strijelac

Spontanost pripadnica ovog znaka neodoljiva je suprotnom spolu. Uvijek ste za avanturu i isprobavanje novih stvari.

Jarac

Inteligencija i smisao za humor izvori su vašeg seksipila. Duhovitost pripadnica ljepšeg pola, po muškarcima je najvažnija osobina koju bi djevojka trebala da posjeduje kako bi ga zadržala.

Vodolija

Vodolije su vrlo pažljive prema svojim partnerima, a to može biti dosta privlačno. Uvijek znate šta i u kom momentu treba da kažete kako biste privukle pažnju momaka.

Ribe

Misteriozne, tajanstvene Ribe postaće glavna tema interesovanja svih koji joj se nađu u blizini. Muškarci smatraju vrlo zanimljivim kada moraju da se potrude kako bi zadobili nečiju pažnju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije