Hit u svijetu: U prodaji čipkasto donje rublje za muškarce

Radiosarajevo.ba
Hit u svijetu: U prodaji čipkasto donje rublje za muškarce
Foto: HommeMystere / Donje rublje za muškarce

Toliko je izbora kad je u pitanju žensko donje rublje, dok muškarci mogu birati samo između bokserica i gaćica.

Međutim, i to se sad promijenilo jer je jedna kompanija odlučila izrađivati posebno donje rublje za muškarce, piše 24sata.hr.

Za muškarce koji žele nositi nešto više seksi ispod odjeće sada su dostupni čipkani grudnjaci ili seksi gaće. A, ako to nije dovoljno, muškarci mogu kupiti i svilene gaće, tange, haltere...

Veličine grudnjaka se također kreću od malih do ekstra velikih. Ako je suditi prema komentarima na ovoj web stranici, žene su oduševljene ovim donjem rubljem za muškarce.

Jedan muškarac je za grudnjak komentirao da je toliko seksi i da njegova cura obožava kada ga nosi.

Drugi je muškarac za komplet donjeg rublja komentirao kako je materijal toliko mekan i udoban da bi cijelu noć mogao spavati u toj odjeći.

HommeMystere je osnovan 2009. godine i cilj im je osmisliti i napraviti zabavno, udobno, unikatno donje rublje za muškarce.

Proizvodi s web stranice mogu se isporučivati širom svijeta, uključujući Veliku Britaniju, SAD, Francusku, Njemačku, Hong Kong i Novi Zeland.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije