Grad proslavio Božić zbog dječaka koji ga ove godine možda neće dočekati

Radiosarajevo.ba
Grad proslavio Božić zbog dječaka koji ga ove godine možda neće dočekati
Foto: SWNS / Keith se na svoj Božić provozao i u vatrogasnom kamionu, uživao u božićnoj paradi u kojoj je sudjelovalo 100 automobila ukrašenih božićnim ukrasima te dobio i medalju za hrabrost od gradonačelnika

Dvanaestogodišnji Keith Burkett iz gradića Stow u američkoj saveznoj državi Ohio boluje od rijetkog oblika raka zbog kojeg liječnici strahuju da neće dočekati Božić.

Ali njegovi sugrađani pobrinuli su se da to ne bude tako. Oni su odlučili Božić proslaviti dva mjeseca ranije kako bi maleni Keith ipak doživio božićno jutro. Okitili su kuće, pjevali božićne pjesme te se obukli poput Djedova Božićnjaka i vilenjaka i tako malenom Keithu priredili Božić iz snova,piše Index.hr.

Keith se na svoj Božić provozao i u vatrogasnom kamionu, uživao u božićnoj paradi u kojoj je sudjelovalo 100 automobila ukrašenih božićnim ukrasima te dobio i medalju za hrabrost od gradonačelnika. Keith je otkrio da mu se najviše svidjela vožnja s vatrogascima.

"Moj sin voli Božić. Čitav život trpi rak i lijekove i htjela sam da moj san doživi posljednji Božić. Zato smo krajem septembra kuću pretvorili u zimsku čaroliju. Stavili smo ukrase, znak za Sjeverni pol i natpis 'Sretan Božić, hrabri Keith'", ispričala je Keithova majka Taylore.

Ubrzo su se proslavi pridružili i susjedi te u oktobru stvorili božićni duh koji je veoma usrećio jednog dječaka, piše Index.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije