Glumio da je nastradao u nesreći pa kleknuo i izvadio prsten

Radiosarajevo.ba
Glumio da je nastradao u nesreći pa kleknuo i izvadio prsten
Youtube/Screenshot / Bizarna prosidba
Društvenim mrežama kruži snimka dečka jedne djevojke s Filipina koji se pretvarao da je poginuo u nesreći samo da bi je nekoliko trenutaka poslije zaprosio.

Muškarac kasnije identificiran kao Jeffrey Delrio, scenu je namjestio uz pomoć policije, koja je parkirala svoje vozilo ispred njega dok je on ležao i izgledao beživotno uz motor.

Policija je tada na scenu dovela njegovu djevojku Shielu Parayanon, kojoj su rekli da se pripremi na najgore. Ona je u panici dotrčala do njega i počela plakati, dok se on pripremao da klekne ispred nje i izvadi prsten.

Mark Apura, prijatelj para koji ih je snimio, rekao je da je prosidba bila "jako romantična" i da je par "bio pun ljubavi" nakon lažne nesreće.

"Bilo je neobično. Ljudi izmišljaju čudne načine za prosidbu. Jeffrey je izgledao kao da je teško povrijeđen, ali oživio je kad je došla njegova djevojka. Sretan sam što pomažem širiti ljubav", dodao je.

Iako je neke prosidba oduševila, drugi su dodali kako bi bili bijesni da ih partner tako zaprosi, prenosi Index.hr

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije