Frizer Hvala je svjetski hit: Šiša "na Mesija i Ronalda"

Radiosarajevo.ba
Frizer Hvala je svjetski hit: Šiša "na Mesija i Ronalda"

Mario Hvala je majstor izrade poznatih likova u kosi svojih mušterija, a već je radio i Donalda Trumpa te Vladimira Putina, na oduševljenje svojih klijenata koji su to naručili.

Kad počne groznica Mundijala, jedno od češćih pitanja je i ''za koga ćeš navijati?". Kako bi izbjegao dosadna pitanja tog tipa, Aleksa Maričević iz Novog Sada je otišao kod svog frizera i zamolio ga da mu ''ukleše'' Messija na stražnjem dijelu kose.

Frizer s umjetničkim darom zove se Mario Hvala i specijalizirao se za tu vrstu šišanja onih koji od kose žele napraviti svojevrsnu tetovažu. Hvala je majstor izrade poznatih likova u kosi svojih mušterija, a već je radio i Donalda Trumpa i Vladimira Putina.

Od nogometaša, do sada je u kosu ''urezivao'' Cristina Ronalda i najnovije - Lionela Messija. "Nositelj'' Messijeva lika u kosi, Aleksa Maričević, veliki je fan Barcelone i, naravno, Messija kao svoga idola.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije