Dnevno snimi 200 fotki: Ahmed se operirao bezbroj puta da postane kralj Instagrama

Radiosarajevo.ba
Dnevno snimi 200 fotki: Ahmed se operirao bezbroj puta da postane kralj Instagrama
Instagram / Junaid Ahmed

Od ispunjavanja jagodičnih kostiju te brade, stavljanja bijelih navlaka na zube, injekcija botoksa u usne i ispod očiju pa do tetoviranja obrva, ovom 22-godišnjaku je sve to ispunilo snove - da bude primijećen na društvenim mrežama.

"Kada stavim fotografiju u prve će dvije minute dobiti oko 100 lajkova i ja to obožavam, moj mobitel poludi, jednostavno je fantastično", izjavio je Junaid Ahmed pa dodao kako mu je opsjednutost društvenim mrežama pomogla i inspirirala da se upusti u brojne plastične operacije.

"Prije nekoliko godina nisam ovako izgledao. Bio sam prirodan. Mislim da mi je ova opsesija pomogla da se podignem na viši nivo", istaknuo je.Iako tvrdi da ga previše ne diraju negativni komentari i dalje želi pozitivne reakcije. Pažljivo planira kada će što objaviti na društvenim mrežama tak da ima što više lajkova. Ukoliko na jednu fotografiju ne dobije barem 500 u nekom određenom vremenu, on ju briše.

Junaid kaže kako ga je za ovakav život potaknulo grozno djetinjstvo i zlostavljanja koja je proživljavao u školi.

"Bilo je to najgore vrijeme u mom životu. Zlostavljali su me. Nije im se sviđalo kako izgledam. Bio sam očito jedan od najzgodnijih u školi, ali i dalje me nisu voljeli. Rekli su mi da me žele zapaliti tako da ne izgledam tako dobro. I dalje razmišljam zašto se to dogodilo meni i što sam napravio krivo. No, neka idu kvragu, izgledam bolje od njih, oni nikada neće ovako izgledati", izjavio je za Oddity Central.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije