Djevojka potrošila skoro 50 hiljada KM da izgleda kao - zmaj

Radiosarajevo.ba
Djevojka potrošila skoro 50 hiljada KM da izgleda kao - zmaj
Foto: Instagram / Amber Luke

 Amber Luke, 24-godišnja djevojka iz Australije, potrošila je 26 hiljada američkih dolara (skoro 50 hiljada KM) kako bi izgledala kao - zmaj...

Ova djevojka, čije je zanimanje "body piercer" (radi pirsing, op.pr.) i čiji je nadimak Bijeli Zmaj Plavih Očiju, pohvalila se na društvenim mrežama i novim - očnjacima za koje kaže da su tako oštri da mogu probiti kožu. 

Ima 130 tetovaža, tetovirane su joj i oči, a ispod kapka ima tetovirano "savage" (divlje, grubo, op.pr.). Pored toga, rasječen joj je jezik, razvučene uši...

Amber se, kako je ispričala australskim medijima, počela oduševljavati tetovažama, kada je imala 16 godina, a ubrzo je počela eksperimentirati i sa ekstremnim modifikacijama tijela. 

Kada je imala 14 godina, dijagnosticirana joj je teška klinička depresija. Amber kaže da nije znala ko je, niti šta želi od života i mrzila je apsolutno svaki dio sebe. 

"Mrzila sam kako izgledam. To nisam bila ja. Ali, kako je vrijeme prolazilo, evoluirala sam u ono što sam željela biti i kako želim izgledati, ali još uvijek nisam stigla do cilja", priča Amber koja je trenutno u Melbourneu i nada se da će tijelo još više izmijeniti, planira da u sedam dana dobije tetovaže od četiri različita tattoo majstora.

Također će koristiti EMSculpt tehnologiju na stomaku i stražnjici - ovaj zahvat mijenja tijelo kao da ste uradili 20.000 čučnjeva...

Kaže i da je ne brine kako će izgledati kad ostari, jer "svi stare i ne vjerujem da će drugi izgledati prelijepo sa sedamdeset godina".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije