Strašno: Roditelji dopustili dječaku (9) da se istetovira

Radiosarajevo.ba
Strašno: Roditelji dopustili dječaku (9) da se istetovira
Foto: LadBible / Tetovaže vrlo loše dizajniranog i istetoviranog slova S na dječakovoj ruci

Na internetu se pojavio video snimljen u SAD-u u saveznoj državi Ohio koji prikazuje veći broj odraslih osoba oko devetogodišnjeg dječaka kojeg tetovira šesnaestogodišnjak.

Na videu se vidi dječak koji povremeno pita da li je gotovo. Na snimku se čuje glas žene koja govori: "Gledaj u mene. U redu si. Još malo pa je gotovo."

U jednom momentu dječak govori mladiću koji ga tetovira da stane, vjerovatno zbog boli, no žena govori da još nije gotovo.

Uslijedila je i fotografija tetovaže vrlo loše dizajniranog i istetoviranog slova S na dječakovoj ruci. Naravno da je ovo privuklo veliki broj komentara korisnika društvenih mreža. I, naravno, da su ljuti što su odrasle osobe odgovorne za ovog dječaka uopće dopustile da dođe do ovoga.

Prema ABC6, policija u Bellefontaineu je zbog ovog videa posjetila dom dječaka gdje su im rekli da je dječak želio tetovažu.

Poručnik iz policije - Rick Herring je rekao da telefon nije prestajao zvoniti i da su dobijali pozive za prijavu ovog slučaja od ljudi iz raznih država koji su zabrinuti za dijete."

Dodao je i da je dječak zapravo rekao da je sam tražio tetovažu. U ovom trenutku, policija je rekla da istražuju ovaj slučaj, ali da još uvijek nisu sigurni kako i koga da kazne.

Sigurni smo da većina devetogodišnjaka traži razne bizarne stvari – ali stvar je u tome da im ne dopuštamo sve, zar ne!?

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije