Deset stvari koje žena nikada ne bi trebalo da ima u svom domu

Radiosarajevo.ba
Deset stvari koje žena nikada ne bi trebalo da ima u svom domu
Foto: Twitter / Ilustracija / Krevet
Vaš dom govori mnogo o vama! Upravo zbog toga je potrebno eliminisati određene stvari iz njega koje vas baš i ne predstavljaju u najboljem svjetlu.

Evo šta svjetski poznati dizajneri kažu koje to stvari nikada ne bi trebale zauzimati mjesto u vašem domu.

Platneni cvjetni aranžman

Ukoliko ga imate, vi kao da šaljete poruku: “Odustala sam i za mene nema nade”. Zamijenite ga svježim cvijećem. Ukoliko niste u prilici, bolje je ne imati ništa nego platneni cvjetni aranžman.

Ramovi za fotografije u obliku kolaža

Znate, baš onaj koji je ispunjen fotografijama vas i vaših prijatelja iz studentskih dana. Radije odaberite posebne ramove u koje ćete staviti najomiljenije fotografije. Svakako ne želite da vas neko pita “Ko je ta zgodna plavuša na slici?” (a to niste vi!).

Plišane igračke (posebno na krevetu)

Napravite mjesta za “ljudsku” ljubav. Svi se sjećamo omiljenih plišanih igračaka i to je mjesto gdje one i trebaju ostati – u našem sjećanju.

Inspirativni citati

Inspirativni citati bilo koje vrste (zalijepljeni, uramljeni, pričvršćeni iglicom) mogu “posjetiocima” vašeg doma djelovati kao poziv u pomoć.

Jeftina posteljina

Kvalitetna posteljina će vam pomoći da se osjećate kao kraljica! Prefinjena žena treba da ima lijepu i udobnu posteljinu.

Razbacana šminka i proizvodi za njegu

Naravno da ćete ih koristiti, ali bi bilo i više nego dobro da drugi ne vide šta to sve korisite kako biste se uljepšali. Držite šminku i proizvode za njegu na “skrovitim” mjestima u kupatilu, kako ne bi odmah svima “upali u oči”.

Kolekcija lutaka iz djetinjstva

“Kolekcionari” su zarobljeni u fazi djetinjstva. Vi ste odrasla žena, zar ne?

Porodične fotografije u spavaćoj sobi

Koliko god voljeli svoju porodicu, držite njihove fotografije u dnevnom boravku. Sva ostala mjesta nisu nimalo privlačna za njihovo držanje.

Mnoštvo fotografija vaših ljubimaca

Da, sigurno ih volite i sigurno su nevjerovatno slatki, ali zaista nema potrebe da njihove, mnogobrojne, fotografije držite po cijeloj kući. Jednostavno, to nije nimalo ukusno ni privlačno.

Namještaj koji se ne slaže

Previše različitih stilova može biti zbunjujuće. Naravno, monotoniju uvijek možete razbiti pomoću detalja (zavjese, tepih i drugi mali detalji), ali uvijek je dobro, kada su veći komadi namještaja u pitanju, odabrati jedan stil i držati se njega, piše Prva.rs.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije