Čovjek je pratio nepoznatu ženu u mračnu ulicu, razlog će vas šokirati

Radiosarajevo.ba
Čovjek je pratio nepoznatu ženu u mračnu ulicu, razlog će vas šokirati
Pixabay / Ilustracija
Jedan muškarac pratio je jednu večer nepoznatu ženu u slijepu ulicu, a ono što je napisao u pismu koje se pojavilo na Redditu otkrit će vam da su razlozi za to potpuno ispravni i sigurno vraćaju nadu u bolje sutra.

"Hodali smo u suprotnom smjeru blizu studentskog doma, kratko si me pogledala i nastavila hodati, a ja sam se nekoliko sekundi kasnije okrenuo i krenuo za tobom.

Primijetio sam trenutak kad si uočila da te slijedim po tome što si ubrzala hod, stisnula ramena i zgrabila mobitel. To me nije spriječilo, ti si nastavila hodati, a ja sam održavao udaljenost među nama od nekih 15 metara i pravio se da razgovaram na mobitel. Nekoliko puta sam pomislio o tome da ti priđem i predstavim se, no nisam to učinio, a ti si samo nastavila hodati i osvrtala se gdje sam. Vidio sam i da si se okrenula prije nego što si skrenula u slijepu ulicu, jedinu u gradu u kojoj se parking ne naplaćuje, gdje ti je bio parkiran automobil (kao i moj).

Da si imala tenisice potrčala bi, ali mudro si nastavila hodati istim tempom u svojim gležnjačama. Stao sam pokraj svog automobila, tvoj je bio niže niz ulicu, i ponovno uzeo mobitel u ruke. Vidio sam da si fotografirala moj automobil dok si vozila pokraj mene", napisao je muškarac, a u nastavku priče otkrio i šta je to toliko jezivo u samoj priči, javlja Index.hr:

"Ono što nisi primijetila su bila druga dvojica muškaraca, na suprotnoj strani ulice. Oni su pokazali prstom u tebe i počeli te slijediti i prije nego što smo se nas dvoje mimoišli prvi put. Nisi vidjela kako su te gledali, nisi primijetila da su vjerojatno bili drogirani, pijani ili oboje. Nisi primijetila ni da su oni bili na uglu one slijepe ulice, gledali te dok si odlazila pa zatim gledali i mene. Propustila si i deset minuta koje sam proveo u automobilu dok sam čekao policiju koju sam nazvao dok si ti ulazila u svoj automobil te ispitivanje od 15 minuta nakon što sam im pokazao fotografiju muškaraca koje sam fotografirao dok su te slijedili", napisao je.

"Oprosti što sam te prepao, ali iskreno i sam sam bio uplašen. Nisam heroj i instinkt mi je govorio da samo odem, ali ti si mogla biti moja kći ili supruga (ona parkira u istoj ulici) i ne bih si dopustio da ti se nešto dogodilo, a da ja nisam ništa poduzeo", napisao je muškarac.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije