Čisteći baštu pronašli frižider pun hladne pive

Radiosarajevo.ba
Čisteći baštu pronašli frižider pun hladne pive
FOTO: Facebook / Kyle Simpson i Gayland Stouffer pored frižidera
Amerikanci Kyle Simpson i Gayland Stouffer čistili su okućnicu nakon velikih poplava u saveznoj državi Nebraska, kada su otkrili “magični frižider” na livadi.

Kako su Simpson i Stouffer ispričali, oni su krenuli kući, nakon što su čistili Simpsonovo imanje u mjestu Schuyler, i kretali su se prema izlazu na autoput, kada su uočili crnu kutiju koja je stajala na praznoj livadi.

Pogledavši malo bolje shvatili su da je riječ o frižideru kojeg je izbacila poplava od rijeke Platte, koja se u međuvremenu povukla sa livade u svoje korito, pišu američki mediji.

Kada su otvorili frižider, imali su šta vidjeti - ispostavilo se da je pun hladne pive Budweiser i Busch Light brendova.

Njih dvojica su odmah uslikali se sa “magičnim frižiderom” te slike podijelili na društvenim mrežama.

Simpson i Soutffer kazali su da su slike postale viralne i da je Brian Healy, koji je vlasnik frižidera, prepoznao ga po starim manjim oštećenjima uslijed jednog požara kao i po odnosu u broju limenki između Busch i Budwesiser piva unutra.

“Nisam mogao vjerovati da su ga pronašli cijelog netaknutog. Njihove slike sa mojim frižiderom su me veoma nasmijale”, ispričao je Healy za Omaha World-Herald.

Simpson je rekao da će frižider vratiti Healyju.

Rekao sam čovjeku, čim nadležne vlasti poprave put oštećen u poplavi vratit ću mu frižider, ali bez nekih limenki piva, kojim smo se počastili”, izjavio je Simpson za KMBT-TV.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije