Cijeli život pogrešno čistite i jedete ananas - ovo je ispravan način

Radiosarajevo.ba
Cijeli život pogrešno čistite i jedete ananas - ovo je ispravan način

Svi koji vole ananas su svjesni da je najgori dio - pripremiti ga za konzumaciju. Čišćenje, rezanje i komadanje može potrajati i svima „nagristi živce“. Osim ako to već ne radite na ispravan način...

Robert Dillon se snimio kako jede ananas i njegov video ubrzo je postao viralan. Otkrio je puno jednostavniji način uživanja u ananasu, prvenstveno promjenom pogleda na to voće. On kaže da ga se treba gledati kao bobičasto voće i u skladu s tim jesti.

A kako ga treba jesti je pokazao u videu.

Video je podijeljen 41 hiljadu puta, 129 hiljada ljudi ga je lajkalo, a komentari se uglavnom tiču zadovoljnog mljackanja koje se čuje u videu, iako je par korisnika postavilo i svoje video odgovore na ovu temu, pokazujući kako je njima uspjelo „trganje“ ananasa.

Jedna djevojka je napisala da je to probala, ali da se meso ananasa nije tako lako odvajalo. Ubrzo je dobila i odgovor zašto - jer ananas nije dovoljno zreo.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije