Brižni otac zaplesao s kćerkom koja je plakala od treme

Radiosarajevo.ba
Brižni otac zaplesao s kćerkom koja je plakala od treme
Tokom uvježbavanja baletne predstave, jedna je djevojčica zbog treme počela plakati na sceni, ali je u pomoć u trenutku istrčao njezin kršan, ali očito vrlo brižan otac.

Marc Daniels, otac tri djevojčice i advokat po zanimanju, došao je na generalnu probu svoje kćeri koja se pripremala za svoj prvi baletni nastup, pišu 24sata.

Kada je vidio da njegova dvogodišnja kćer Bella plače na sceni, nije gubio vrijeme. Izašao je na scenu, držeći svoju najmlađu kćer Suri pod jednom rukom i počeo plesati balet, drugom rukom držeći za ruku prestrašenu stariju kćer.

Dok su se ostali roditelji i učitelji smijuljili gledajući ovaj neočekivani show, pažljivi je tata, prilično graciozno, pokraj svoje kćeri i ostalih djevojčica izvodio piruete i druge baletne pokrete stojeći na na jednoj nozi, piše Daily Mail.

"Bella se jako uznemirila i trebao joj je tatin zagrljaj", izjavio je Daniels.

"Iako je bila pod velikim stresom i tremom, vidio sam da želi ostati na sceni. Zato je nisam htio odvesti i time ju obeshrabriti prije važnog nastupa", objasnio je.

"Prišao sam joj držeći Suri i stao pokraj nje, želeći joj na taj način podignuti samopouzdanje. Rekao sam joj da je volim i da je odlična plesačica. Pitao sam je želi li plesati s tatom, a ona je klimnula. I onda sam im se pridružio. Puno puta sam s njima kod kuće uvježbavao koreografiju, pa sam znao što treba raditi", dodao je.

Snimak na kojoj je pokazao svoj impresivni talent za plesanje nije prošao nezapaženo kod Danielsovih kolega.

"Nakon što su pogledali video, članovi porote, policijski službenici i tužitelji preda mnom su izvodili okrete i naklone u znak priznanja", prepričao je Daniels.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije