Brazilski model estetskim operacijama u potpunosti promijenio izgled

Radiosarajevo.ba
Brazilski model estetskim operacijama u potpunosti promijenio izgled
Foto: Instagram / Maurício Galdi

Zahvaljujući savršeno bijelom osmjehu, silikonskim implantima u rukama i grudima, plavom kosom i plavim očima, Maurício Galdi izgleda kao živa Ken lutka! 

“Kada sam bio mali, nikada se nisam osjećao dovoljno lijepo i nisam bio zadovoljan svojim fizičkim izgledom”, započeo je svoju priču ovaj momak koji je svoju prvu plastičnu operaciju imao sa svega šesnaest godina.

Mauricio danas radi kao glumac i prezentator, a njegove fizičke karakteristike su potpuno različite od onih prirodnih koje je nekada imao.

U razgovoru za Barcroft TV, Mauricio je odao da mu je Ken oduvijek bio idol, i da se oduševljavao njegovim pojavom. 

“Oduvijek sam se divio Kenu i želio da ličim na njega, imali smo tek po koju sličnost”, priznao je mladić. 

Rođen u Brazilu, Mauricio je odlučio da prvi put ode “pod nož” sa šesnaest godina zbog toga što je smatrao da ne izgleda dovoljno dobro da bi se našao u svijetu pozorišta.

Prvo je izmijenio svoj nos, a potom ugradio silikonske implante u grudi i ruke kako bi dobio figuru “nabildovanog” muškarca, da bi se na kraju odlučio na trajno mijenjanje boje očiju – iz smeđe u plavo.

“Svoju prvu operaciju sam platio iz svog džepa. U to vrijeme sam radio kao model i rekao sam svojim roditeljima samo dva dana prije operacije. Bili su zgranuti”, objasnio je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije