Bračni par se zaljubio u istu ženu koju su upoznali u teretani

Radiosarajevo.ba
Bračni par se zaljubio u istu ženu koju su upoznali u teretani
Foto: Instagram / Bračni par se zaljubio u istu ženu

Bračni par koji ima dvoje djece zaljubio se u ženu koju su upoznali u teretani.

Mary (32) i Leo Barillas (34) upoznali su se u tinejdžerskoj dobi i vjenčali su se već kad je Mary napunila 17 godina. Leo je bio u marincima i bio je na misijama širom svijeta, no naposljetku se 2010. vratio u svoj rodni grad, Washington, gdje par živi s dvoje djece, Carsonom (9) i Paige (4), piše The Sun.

Par je otvorio CrossFit dvoranu i tamo su 2016. godine upoznali Kimberlee Slagle, samohranu majku dvoje djece.

U početku su Kimberlee i Mary postale dobre prijateljice, a zatim su se počeli družiti utroje. "Nismo oduvijek bili trojac. Kim je bila prijateljica, a Mary i ja smo oženjeni", govori Leo. "Kim je bila članica CrossFit dvorane koju posjedujemo. Prijateljstvo koje smo gajili pretvorilo se u privlačnost."

"Romantična veza započela je 2016. godine. Nekad te godine smo se zaljubili, vjerovatno u različito vrijeme iz različitih razloga. Shvatili smo da nas troje jednostavno dobro funkcioniramo."

"Poliamorija znači biti otvoren i iskren s onime ko ste. Volimo više od jedne osobe i prihvaćamo to bez obzira na to što se to ne podudara s društvenim normama." Naposljetku je njihovo prijateljstvo preraslo u romansu i 2016. formirali su trojac.

Kimberlee ima dvoje djece iz prošle veze, Keagana (11) i Kymer (7), i njih troje uselili su se kod Mary, Lea i njihovo dvoje djece.

"Umjesto dvoje odraslih koji imaju porodicu, mi imamo tri odrasle osobe. Svi živimo s naših četvero djece", kaže Leo. Dodao je da su članovi porodice i prijatelji svjesni njihovog odnosa i prihvaćaju ga, ne obraćajući pažnju na to kako su odlučili živjeti svoj život.

Trio svoj život dokumentira na Instagramu gdje se opisuju kao "troje ljudi koji su se zaljubili".

Leo kaže i kako su shvatili da je najbolji način da se nose s ljubomorom komunikacija. "Komunikacija je ključ u rješavanju problema koji nastanu. Ako ih ne možemo raspraviti, ne možemo ih ni popraviti."

"Živite iskreno i budite otvoreni. Otvorena komunikacija ključna je za svaku uspješnu vezu, bez obzira na njezinu vrstu", zaključuje Leo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije