Bokody: Dok drugi ručaju, ja tokom pauze na poslu se samozadovoljavam

Radiosarajevo.ba
Bokody: Dok drugi ručaju, ja tokom pauze na poslu se samozadovoljavam
Foto: Instagram / Nadia Bokody

Influencerica Nadia Bokody tvrdi da je pauze za ručak ili kafu na poslu zamijenila pauzama za - masturbaciju.

“Dok moji kolege jedu pužiće s cimetom ili 10 minuta čekaju u redu za kafu u Starbucksu, ja se diram. Ako je vrijeme za ručak, uputit ću se kući na kratko druženje s vibratorom (lijepe strane života u blizini posla), no u kraćim situacijama samo se zaputim na WC sa slušalicama, odem na RedTube i masturbiram dok ne uklonim stres”, opisala je Nadia za Mirror.

“15 minuta kasnije vraćam se opuštenija, sretnija i spremnija za sve ono što me još čeka u danu”, dodaje.

Stručnjaci za seksualno zadovoljstvo tvrde da je samozadovoljavanje jedan od top pet seksualnih trendova za žene.

Istraživanje je proveo brend Ann Summers i lista top pet stvari koje će postati sve popularnije među ženama što se seksa tiče su:

1. Samozadovoljavanje
2. Grupni seks
3. Vezanje tijekom seksa
4. Rodno neutralne seksualne igračke
5. Veze s više partnera odjednom

“Mislimo da je masturbacija pri vrhu jer je lako dostupna i postoji u brojnim oblicima. Ne traži partnera i može se unaprijediti korištenjem raznih igračaka”, smatraju iz Ann Summers.

“Smatramo da su predviđanja ovih trendova šalju pozitivnu poruku ženama da prihvate svoju seksualnost i da u spavaćoj sobi preuzmu kontrolu i uzmu ono što žele. Također, ovime razbijamo i neke stare tabue. Dugo žene nisu smjele biti toliko otvorene oko masturbacije kao muškarci, no sad se to mijenja”, zaključili su za Mirror.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije