Blogerici otekle usne zbog filera: Umirala mi je gornja usna i zamalo otpala

Radiosarajevo.ba
Blogerici otekle usne zbog filera: Umirala mi je gornja usna i zamalo otpala
Foto: Instagram / Cassidy Valentine

Blogerica i YouTube zvijezda Cassidy Valentine, čiji kanal prati 300 hiljada ljudi, tvrdi da su joj usne zamalo otpale nakon što je u njih ugradila filere.

Ispričala je kako joj se javila klinika koja joj je ponudila besplatnu ugradnju filera nakon što je na svom kanalu otkrila da ima nisko samopouzdanje. Ona je zahvat prihvatila, ali tvrdi da ga je sama platila. 

Nekoliko sati nakon što su joj ubrizgali filere, kako piše Index.hr, Cassidy tvrdi da su joj usne otekle i poplavjele. 

Iz klinike su joj navodno rekli da jednostavno uzme lijek za alergijsku reakciju, ali kad je pitala za mišljene ljekara iz druge klinike, oni su navodno rekli da joj "usne umiru" i da joj je začepljena arterija. 

"U drugoj su me klinici primili kao hitan slučaj. Rekli su mi da ne osjećaju puls u mojoj usni. Arterija mi je bila začepljena i usna bi mi otpala za par sati jer je umirala. Da nisam kontaktirala drugu kliniku, ostala bih bez gornje usne, a zaista ne znam kako bi to utjecalo na moje mentalno zdravlje", rekla je za Sky News.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije