Beograđanka Mirjana Tinković tvrdi: Zbog visočkih tunela opet čujem nakon 25 godina

Radiosarajevo.ba
Beograđanka Mirjana Tinković tvrdi: Zbog visočkih tunela opet čujem nakon 25 godina

Osamdesetčetverogodišnja Boegrađanka Mirjana Tinković, koja je dugo živjela u Arizoni (SAD), po prvi put je posjetila Podzemni labirint Ravne u Visokom u junu 2019.

Osmanagić: Otkrili smo nevjerovatnu energiju koja vlada na piramidama u Visokom

Nakon treće posjete misterioznim tunelima Ravne, dala je slijedeću ispovijest:

"Po pvi put sam ovdje. Gluva sam već 25 godina. Koristila sam slušni aparat. Nakon trećeg puta u hodniku (tunelima) sa svojim sinom i prijateljima, kad smo završili, odemo u restoran, ja kažem sinu, mora da su mi baterije oslabile, pa da promenim.

Izvadim iz oba uva i čujem njihov razgovor, konverzaciju. Evo, kunem se, ovo je Božja stvar, ovo je pozitivna prirodna sila. Nakon 25 godina ne nosim slušni aparat. Ja sam oduševljena. Svima bih preporučila ko je gluv da proba. I onima s drugim problemima”.

Osmanagić reagirao na priču da je Visoko glavni grad idolopoklonstva i kufra u Europi

Uprkos tome što tvrde da energije "piramida" u Visokom imaju ljekovito djelovanje, iz Fondacije, koju već godinama vodi Semir Osmanagić, napominju da oni ne daju "nikakve zdravstvene garancije" niti se bave liječenjem.

"Fondacija "Arheološki park Bosanska piramida Sunca" se bavi naučno-arheološkim istraživanjima. Timovi elektroinžinjera, fizičara i inžinjera zvuka mjere energetske fenomene", navodi se na web stranici Fondacije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije