Astrolozi: Odličan seks događa se između ovih pet horoskopskih parova

Radiosarajevo.ba
Astrolozi: Odličan seks događa se između ovih pet horoskopskih parova
Foto: Arhiv / Ilustracija

Postoje parovi koji kliknu u seksu, a postoje parovi kod kojih je seks pravi doživljaj. Iskre frcaju, odjeća leti na sve strane...

Ako pitate astrologe, odličan seks događa se između pet horoskopskih parova:

Ovan (21. marta - 19. aprila) + Strijelac (22. novembra – 21. decembra)

Šta se dobije kad miješate vatru i vatru - pogađate, još veća vatra.

Strijelci vole začiniti situaciju u spavaćoj sobi, a za to je najbolji partner strastveni i neustrašivi Ovan. Zajedno će provesti vruće sate isprobavajući razne poze i seksualne igračke. Oboje su skloni drugačijem i avanturama, a svaki trenutak njihovog maratonskog susreta bit će vruć.

Lav (23. jula – 22. augusta) + Strijelac (22. novembra – 21. decembra)

Još dva vatrena znaka čije je spoj ispod plahti jako vruć.

Lav će se potruditi onoliko koliko ga se hvali, a Strijelac ga voli hvaliti. Strijelci vole istraživati, a susret s lavom otkrit će im nove razine užitka.

Vodolija (20. januara – 18. februara) + Ovan (21. marta – 19. aprila)

Vodolija je nekonvencionalan i maštovit. Voli zamišljati nove načine seksualnog zadovoljavanja, a kad se spoji s energičnim Ovnom, imat će dovoljno želje i volje da dignu svoj seksualni život na novu razinu.

Blizanci (21. maja – 20. juna) + Vaga (23. septembra – 22. oktobra)

Blizanci su kraljevi malih prljavih razgovora. U paru s Vagama dobro će se zabaviti, posebno jer obje strane vole malo glume u spavaćoj sobi. Doktor i medicinska sestra, pilot i stjuardesa, direktor i tajnica... Mogućnosti su razne.

Škorpija (23. oktobra – 21. novembra) + Ribe (19. februara – 20. marta)

Nemojte da vas zavara njihova narav, Škorpije i Ribe zajedno su poput vrućeg čajnika. Strastveni i intenzivni Škorpije vole biti malo čudni u krevetu, dok su Ribe sanjive i nježne. Škorpije će dobiti priliku istražiti svaku fantaziju koju ima, a Ribe su spremne na sve kako bi njihov ljubavnik bio zadovoljan, piše Index.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije