Stvari koje muškarci gledaju na vašem Facebook profilu

Radiosarajevo.ba
Stvari koje muškarci gledaju na vašem Facebook profilu
Pinterest / Ilustracija
Facebook je postao mjesto putem kojeg potencijalni dečko može proučiti brojne detalje o vama, a koje mu ne biste otkrili tokom prvih izlazaka.

Gledaju vaše fotografije s ljetovanja

Fotografije s ljetovanja mnogo toga otkrivaju o vama. Na tim fotografijama oni će dobiti uvid u vašu figuru, a i prvu priliku da vas vide bez šminke i Photoshopa.

Uhođenje

Društvene mreže također otkrivaju i naša omiljena mjesta. Fotografije i statusi koje objavljujemo na svom profilu jako puno otkrivaju o nama. 

Priprema za razgovor

Facebook je odlično mjesto kako bi se informirao o vašim interesima. Na vašem profilu provjerit će što vas zanima, čime se bavite, kakvu glazbu i filmove volite i još mnogo detalja o vama. 

Bivši dečki

I dok su se takvi detalji saznavali na nekim od prvih izlazaka, sada umjesto da vas pita, on to sve može provjeriti na Facebooku. Tako će djelovati kao da mu je svejedno, a ipak će dobiti sve informacije.

Muški prijatelji

Mnogi muškarci teško se nose za vašim muškim prijateljima i ma koliko se trudili ne mogu sakriti ljubomoru. Zato svaki komentar pa čak i lajk na vašem Facebooku od strane vaših muških prijatelja kod njega će izazvati reakciju, piše Storyhr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije