Regionalni uspjeh bh. startupa: Pohvale iz Hrvatske za Bookvar

Radiosarajevo.ba
Regionalni uspjeh bh. startupa: Pohvale iz Hrvatske za Bookvar
/ Screenshot: Bookvar.co
Bosanskohercegovački programeri sve češće dobijaju priznanja na tržištu, a jedno takvo upravo je stiglo iz Hrvatske.

Recenzija koju je objavila konsultantska kuća blueeyesolutions daje najbolje ocjene sarajevskom startupu Bookvar, platformi za online učenje.

Recenzent o platformi Bookvar.co navodi, između ostalog: 

"U nizu interesantnih tehnoloških start-up tvrtki u regiji, pažnju mi je je privukao sarajevski Bookvar čiji je proizvod istoimena e-Learning platforma. Hvale vrijedna inicijativa, odlična e-Learning platforma i sadržaj na regionalnim jezicima. Posjetite je, koristite je ili postanite predavač na svom jeziku. Podijelite svoja znanja i iskustva s drugima".

Bookvar.co je nedavno objavio kurs za programski jezik Java koji vodi jedan od najuspješnijih predavača u regiji. To je Ermin Kreponić, stručnjak koji je do sada educirao više od 200.000 polaznika na najvećoj svjetskoj platformi za online učenje  – Udemy.  

O kursu Jave uz Ermina Kreponića u obajvljenoj recenziji, između ostalog, piše: 

"Ovo je odličan i zaokružen Java tečaj, prije svega za početnike ili manje iskusne programere koji dolaze iz drugih jezika Odnos troška i dobivenog je odličan. U trošak ubrajam uloženo vrijeme, dakle 22 sata za slušanje sadržaja, te još barem toliko za vježbe, te cijenu tečaja. Sama je cijena tečaja snižena na 39 KM (približno 20 USD) što je više nego fer cijena. Jednom aktiviranom tečaju možete pristupati trajno i nakon odslušanog sadržaja vratiti se ponovno nekim poglavljima".

Kako saznajemo, akcijska cijena navedenog kursa Jave traje do 27. aprila.  Osim kursa Jave, platforma Bookvar nudi mnoge durge kurseve, a izdvajamo kurs maternjeg jezika za djecu iz dijaspore.  

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije