Oduševio zaručnicu: Kupio 25 iPhonea X kako bi je zaprosio

Radiosarajevo.ba
Oduševio zaručnicu: Kupio 25 iPhonea X kako bi je zaprosio
Chen Ming, mladi dizajner videoigrica iz Kine kupio je 25 novih iPhonea X kako bi zaprosio svoju djevojku.

Mladić je najprije naručio 25 iPhonea Xs, a onda je trećeg novembra kada je Apple lansirao u Kinu iPhone X odlučio srce napraviti upravo od tih telefona. Za pomoć je zamolio svoje prijatelje koji su se pobrinuli da sve za zaručnicu Lee bude iznenađenje.

U srce i oko njega stavio je latice cvijeća i u sredinu malu kutijicu u kojoj je bio zaručnički prsten. Lee se iznenadila kada je Shen kleknuo pred nju. Prihvatila je njegovu prosidbu. Chen je kupio ukupno 25 pametnih telefona jer Lee ima toliko godina. Kasnije su ih poklonili prijateljima. Par obožava igrati igrice na pametnim telefonima i upoznali su se zahvaljujući igrici koju je Chen dizajnirao.

Oddity Central piše kako je u Kini početna cijena iPhonea X 8388 juana, odnosno njih 25 trebao je platiti oko 210.000 juana.

Chen je imao i sreće jer ga djevojka nije odbila. Naime, prije tri godine jedan je Kinez potrošio je oko 100.000 dolara na hrpu iPhonea 6 kako bi zaprosio djevojku. No ona nije bila impresionirana i odbila ga je jer je zapravo htjela dijamantni prsten.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije