Mustafa Toroman prvi učesnik iz BiH na Microsoft Ignite konferenciji

Fena
Mustafa Toroman prvi učesnik iz BiH na Microsoft Ignite konferenciji
Microsoft Ignite konferencija, koja će biti održana od 25. do 29. septembra u Orlandu na Floridi, jedna je od najvećih i najvažnijih konferencija na kojoj se predstavljaju trendovi u tehnologiji i komunikacijama.

Po prvi put, Bosna i Hercegovina će na ovoj prestižnoj konferenciji imati predstavnika.

Mustafa Toroman, sistem inženjer u kompaniji Authority Partners, predavat će na temu "Upotreba virtuelnih mreža (VNets) u Microsoft Azure".

"Na konferenciji ću govoriti o temi upotrebe virtuelnih mreža (VNets) u Microsoft Azure, kao osnove za Infrastructure as a Service, te na koji način iskoristiti Microsoft Azure kao hybrid cloud, u kojem kombinujete vašu lokalnu i cloud infrastrukturu", izjavio je Toroman.

Organizatori konferencije najavljuju da će najbolji i najbistriji umovi učestvovati na jednom mjestu i razgovarati o infrastrukturi u cloudu, menadžmentu, produktivnosti, big data i internetu, komunikacijama, mobilnosti i još mnogim zanimljivostima iz ove industrije.

Poruka koju šalju je da se pripremimo na sve ono što nas već danas očekuje i kakve nas to inovacije očekuju u budućnosti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije