Mobilni telefon 'CrossCall Action X3' u ponudi BH Telecoma za jednu marku

Sponzorisani tekst
Mobilni telefon 'CrossCall Action X3' u ponudi BH Telecoma za jednu marku
Foto: BH Telecom / CrossCall Action X3

Mobilni telefon Action X3 francuskog proizvođača outdoor mobilne tehnologije CrossCall, došao je na tržište Bosne i Hercegovine.

Dostupan za samo jednu marku u ponudi BH Telecom uz pakete Extra premium i Extra XXL, ovaj vodootporni i veoma izdržljivi mobilni uređaj dolazi uz bežični magnetni i vodootporni eksterni punjač na poklon. Punjač X-power osim što udvostručuje trajanje baterije, Action X3 telefon puni istom brzinom kao tradicionalni punjač, a uz USB stick nudi mogućnost punjenja i drugih uređaja.

CrossCall Action X3 - undefined

Foto: BH Telecom: CrossCall Action X3

CrossCall Action X3 mobilni telefon namijenjen je sportistima i drugim profesionalcima koji borave na zahtjevnim terenima. Dizajniran i proizveden za nepredvidivo okruženje, telefon zadovoljava kriterijume za vojni standard MIL STD 810G i IK02 koji je priznat od Komande za testiranje vojske Sjedinjenih Američkih Država i koji dokazuje da će Action-X3 opstati i u ekstremnim outdoor uslovima. Otporan na vodu, prašinu i padove sa visine te uz izdržljivu bateriju, telefon kombinuje eleganciju, inovativne tehnologije i napredne značajke.

Dvostruka kamera sa brzim autofokusom i 12 megapixela omogućava kreiranje kvalitetnih fotografija dok je korisnik u pokretu, a ojačani HD ekran može se koristiti i dok su prsti mokri ili u rukavicama. Telefon nudi i mogućnost dualne SIM ili SD kartice koje zavisno od potreba, značajno mogu povećati memoriju ili mrežu. Telefon dolazi u paketu sa punjačem, slušalicama, USB kablom, čvrstim remenom za telefon, te x-blocker fiksatorom koji će vam omogućiti stabilnost prilikom obavljanja različitih sportskih aktivnosti.

CrossCall Action X3 - undefined

Foto: BH Telecom: CrossCall Action X3

Sa primjetnim porastom outdoor aktivnosti kod stanovništva potreba za ovom tehnologijom postala je potpuno opravdana. Upotreba telefona tokom aktivnosti u nepredvidivim okruženjima povećava rizik od oštećenja, te ne iznenađuje činjenica da je više od polovine planete već razbilo ekrane. CrossCall je rođen u tom univerzumu, na granici dva svijeta: moderne tehnologije i outdoor aktivnosti. Francuski brend, osnovan 2009. godine razvio je outdoor mobilnu tehnologiju, tržišni segment u kojem su jedan od lidera. Svaki telefon napravljen je i dizajniran tako da korisnike primora da izađu vani i suoče se sa svijetom oko sebe, oslanjajući se na tehnologiju prilagođenog pametnog telefona.

CrossCall Action X3 - undefined

Foto: BH Telecom: CrossCall Action X3

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije