Kreirana zaštitna maska za iPhone koja je skuplja od samog mobitela

Radiosarajevo.ba
Kreirana zaštitna maska za iPhone koja je skuplja od samog mobitela
Pametni telefoni iPhone danas u skuplji nego ikada prije, ali postoje ljudi koji ove telefone žele učiniti još luksuznijim, pa je tako kreirana unikatna titanijumska maska za iPhone, koja košta više nego sam telefon.

Riječ je o maski luksuzne kompanije Grey, koja je poznata po svojim modnim dodacima za telefone, a ovog puta predstavili su masku koja će učiniti da vaš iPhone postane neuništiv, prenosi Zimo.

Tvorci ove zaštitne maske ističu da sa njom telefon postaje poput terminatora, a jedini njen nedostatak jeste to što ne pruža nikakvu zaštitu za display. Međutim, njeni rubovi dizajnirani su tako da prilikom pada sprečavaju pad telefona izravno na display.

Maska je napravljena iz dva dijela pa se lako može spremiti u posebnu kutiju kada se ne koristi. Ta dva dijela stavljaju se na rubove telefona i kada se spoje čine čvrstu cjelinu koju je gotovo nemoguće uništiti.

Cijena ove maske iznosi 1.345 dolara (2.228 KM) pa se pitamo zašto bi netko dao ovoliko novca za masku, kada za cijenu jedne maske može kupiti skoro dva telefona. Ipak, tvorci maske kažu da ima puno zainteresiranih kupaca koji svoj telefon žele učiniti još skupljim i unikatnijim.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije