Horoskop otkriva: Koji znak je vaš idealni muškarac

Radiosarajevo.ba
Horoskop otkriva: Koji znak je vaš idealni muškarac
Ovan

Ovaj znak ima uzavrelu krv i uživa u činu zavođenja, ali ne voli nametljivce. Uživa u spontanosti i koketiranju. Ako im neko u potpunosti odgovara, lako će se zaljubiti, ali moraju da se potrude kako bi ostali s jednim partnerom. Ovnovima najviše odgovara osoba koja će da prati njihov tempo i koja ima istu energiju kao oni. To su otvorene osobe koje se ne libe da pokažu pravo lice.

Bik

Ovaj znak žudi za senzualnošću i tradicijom i živi za ljubav. Imaju prefinjen ukus, vole elegantne večere i izlaske koji bude sva čula. Bikovi će svom partneru da pruže nježnost i ljubav, ali od njega očekuju isto. Bikovima treba osoba koja je strastvena i prepuna seksepila. Njima je ovaj dio vrlo važan, pa zbog toga traže izvrsnog ljubavnika koji će da ih zavede.

Blizanci

Sa zabavnim i zavodljivim Blizancima nikada nije dosadno. Ispunjava ih razmišljanje, mozganje, razgovor i druženje, pa će radije da izaberu izlazak u omiljeni kafić ili noćni klub nego veče u bioskopu ili pozorištu. Blizance će da privuče osoba koja može da im parira. Prvo će željeti prijateljstvo, a potom, ako se rodi ljubav, to će biti ono pravo, ono što traje. Što se seksa tiče, Blizanci žude za kreativnom i znatiželjnom osobom koja može da ih prati i koja želi s njima da provede vječnost.

Rak

Ovaj znak je drag i voli da se brine o drugima. Njima treba partner koji će malim znakovima pažnje da im dokazuje ljubav. Žude za stabilnom vezom, a partnera biraju pažljivo. Rakovima treba osoba koja će s njima maksimalno da se poveže na emocionalnom nivou, a nikako osobe koje žele plitku vezu. Privlače ih partneri koji znaju da započnu lijep i dubok razgovor uz večeru i s kojim mogu da podijele najdublja osjećanja.

Lav

Dramatične i demonstrativne osobe koje žele da budu obožavane i cijenjene. Kada dobiju šta žele, uzvraćaju brižnošću i odanošću. Od partnera očekuju ništa manje od obožavanja, ali to ne znači da će u vezi biti sebični, već strastveni i predani. Lavovima treba partner koji će moći da prati njihovu strastvenu i energičnu stranu i koji će im vjerovati i pružiti im sigurnost i puno ljubavi.

Djevica

Praktične, fleksibilne i pouzdane osobe. Ovaj znak teži perfekciji i postepenom razvoju stabilne veze. Imaju vrlo visoke standarde pri odabiru partnera, a kada je reč o počecima, vole romantične gestove i cijene trud budućeg partnera. Djevice traže partnera koji će da ih obori s nogu, a ako se zaljube spremni su partneru da pruže mnogo strastvenih trenutaka, posebno u spavaćoj sobi.

Vaga

Nijedan gest nije premali za osvajanje srca vječitih romantika - Vaga. Cvijeće, čokolada, ljubavne poruke za njih nisu izlizane filmske fraze, već pravi oblik zavođenja. Vage privlači stil i intelektualni razgovori, odnosno osobe koje znaju kako da izvedu lijepu i pametnu konverzaciju. Oni su najromantičniji znak koji žudi za vezom, ali i društvenim životom i izlascima, pa će se najbolje slagati s osobama koje su fleksibilne i spremne za dugu i kvalitetnu vezu.

Škorpija

Strastveni pripadnici ovog znaka uvijek žude za dubokim emocionalnim vezama. Njihova energija i promene raspoloženja partneru mogu da budu izazov, ali upravo zbog toga traže partnera koji je u vezi spreman na sve. Što se zavođenja tiče, nisu laki za osvajanje, a privući će ih osobe koje znaju s riječima i koje imaju emocionalnu dubinu i koje su spremne da im daju glavnu riječ u vezi.

Strijelac

Ovaj znak privlače avanturistički, egzotični, filozofski tipovi koji imaju otvorene životne stavove. Žele slobodu i nezavisnost, a od partnera očekuju isto. Strijelčevi uživaju u iznenađenjima i nezavisnosti, bilo kakva upotreba sile ili pritiska će da ih udalji od potencijalnog partnera. Njih će da privuku osobe koje su tajanstvene, ali ipak spremne da pokažu osjećanja.

Jarac

Ovaj znak uživa u finansijskoj i emocionalnoj stabilnosti. Najčešće imaju čvrste stavove i životne ciljeve koje žele da ostvare, znaju šta žele i kako to mogu da dobiju. Jarčevi žele strastvenog partnera koji ima prefinjen ukus. Nisu lakovjerni, a ako im se osoba svidi, ona je njihova, a ako ne, vrijeme je za raskid. Traže partnera koji ima jednako iskrena osjećanja, a kada ga pronađu, spremni su da mu poklone svoj život.

Vodolija

Osobe otvorenog uma koje su uvijek spremne za nove avanture i iskustva kako u životu, tako i u ljubavi. One traže partnera koji ima jasne stavove i velike ideje koje je spreman i da realizuje. Vodolije su individualci koji vole svoj prostor i vrijeme za sebe. Njihove veze najčešće počinju kao prijateljstva što znači da moraju da se povežu s osobom prije nečeg većeg i dubljeg.

Ribe

Istinski romantici i emotivci čije srce partneru nude na "tanjiru". Partner koji će da ih ispuni mora da bude osoba od povjerenja, brižna i stabilna osoba čistih i časnih namjera. Ribe vole bezuslovno i spremne su to da pokažu svima. Ribe su stidljive i povučene, a od partnera traže suprotnost. Privlače ih odvažne, praktične i direktne osobe koje će da nadomeste praznine i da budu sve što oni sami nisu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije