GTA VI ćemo igrati već sljedeće godine?

Radiosarajevo.ba
GTA VI ćemo igrati već sljedeće godine?
/ Rockstar Games

Video igrica GTA VI bi trebala biti uskoro objavljena - navodno tvrdi jedan od glumaca iz posljednjeg izdanja popularne igrice, piše portal LADBible.

Steven Ogg, koji je glumio Trevora u GTA V, smatra da će nastavak igrice biti objavljen "uskoro". Ovu tvrdnju Ogga je naveo jedan od korisnika Twittera. Prema njegovim riječima, Ogg je to istakao na Brazil Game Showu.

Navodno je glumac poručio da će igrica biti dostupna u bliskoj budućnosti naglasivši da je Rockstaru potrebno sedam do osam godina da napravi novi GTA.

Nije poznato da li Ogg ima insajderske informacije iz Rockstara ili je u pitanju nešto drugo. Ako mu je vjerovati, onda je za očekivati da će se novi GTA igrati sljedeće godine ili 2021.

Prošle sedmice je jedan od bivših zaposlenika Rockstara, koji je radio na igrici Red Dead Redemption 2, istakao da je se radilo na nekoliko projekata, ali nije rekao i na kojim. Nije nemoguće da je među njima bio GTA VI.

Kako navodi LADBible, Rockstar je kompanija koja nikad ne najavljuje novu igricu dok ona ne bude u potpunosti spremna. Ovo je vrlo važno znati i kada se govori o nastavku GTA.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije